A náciknak volt időgépük?
Figyelt kérdés
Mármint vannak valamilyen oszlopok meg kábelek amik arra utalnak. Az egyik facebook oldalon írták hogy így lebegett és ki kellett kötni hogy ne menjen el.2018. ápr. 23. 07:57
11/17 anonim válasza:
Hogyne lett volna. Nekem is van időgépem. Olyan gép ami mutatja az időt. Egyszerűbb nevén óra.
12/17 anonim válasza:
Persze, de mivel volt az oroszoknak meg az amcsiknak is, így jártak...
13/17 Wadmalac válasza:
Na, találtam cikket erről a ... hm izé, színvonalas történetről.
14/17 anonim válasza:
Persze, hogy volt nekik, a szovjetektől vették, mert én facen azt olvastam, hogy nekik volt először, szóval biztos így is van, nem?
15/17 anonim válasza:
Igen volt. Én is így kerültem ide.
:-)
16/17 anonim válasza:
"Az egyik facebook oldalon írták hogy így lebegett és ki kellett kötni hogy ne menjen el."
LOL :D Szakadok .
17/17 anonim válasza:
Neked is biztosan feltünt,hogy átjöttek az időkapun hozzánk és győztek a választásokon. A 2058 ban.Jaj most
elárultam...bocsesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!