Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Örülnétek ha ki tudnátok...

Örülnétek ha ki tudnátok törni ebből a 3D hamis valóságból?

Figyelt kérdés

Mennyire hiszel abban hogy ez a világ sem lesz az ahogy mi ismerjük? Ki mennél a lakásból, látná mindenki épp kifele nézve/szabadban hogy egy színes felhőfátyol suhan el a Föld felett ami óriási villámokat szór, ezáltál átalakítva a Földet egy újabb dimenzióvá, nem tudni hogy ez egy álom volt e vagy nem, de mivel mindenki ugyanazt álmodta, összerakódik a kép. Ez egy olyan bolgyó ahol korlátlanság van, szeretet, béke, és megértés, észreveszed hogy a színek amikat látsz sokkal intenzívebbek, mintha eddig fekete-fehéren élted volna az életed, most érzed elösszőr hogy tényleg lélegzel,azt látod amit eddig nem, telepatikus képességgel rendelkezel, és minden tudást birtokolsz ami a lelkedtől származik.

a világ lassan változni kezd, ahogy te is változol, és tudod milyen az új világ (5D) amiben nem kell álmodnod többet mert ez a jelen egy valóságos álommá formálódott pár óra leforgása alatt.

kérdés: Ki állít meg az igazi önmagadtól? Ki mondja neked hogy az élet szenvedésből áll?

Ki tart fogva attól aki legyél? És a mindenségre áttérve miért? Mi a cél azzal hogy létezel? Mi/Ki szabta a láncokat rád?

2018. márc. 5. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ugye tudod hogy a 3d...az... a tér mozgását jelöli ami az elöre hátra-balra jobra-fel le... (széleség, hosszuság, magasság) a 4D meg az idö folyamát jelöli az 5D nos az már a mozikban van de ha költöi kérdés lenne ez akkor rossz helyre irtad és nem nem örülnék neki mivel az extra dimenziokat elméletileg azért nem érzékeljük mert egyszerüen képtelenek vagyunk felfogni megérteni jobb esetben bele örülnénk rosszab esetre ki fordulnánk önmagukbol és szörnyű halált halnánk :D
2018. márc. 7. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Előzőnek üzenem (aki egyébként NEM azonos velem, csupán hasonló %-on áll) : a testünk számára okozna zavart.

Máskülönben az egyéni tudatunk dimenziók között vándorol, pl amikor alszol, akkor testen kívül vagy, más dimenziókban, sőt, az alvásnak különféle szakaszai vannak, nemcsak az álmodás. Megint kicsit más a testbeszületés előtti, és a halála utána állapot, de annak is vannak szakaszai, ciklusai.

2018. márc. 7. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
51% te ezt a tapasztalatot szerezted, vagy olvastad?
2018. márc. 7. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem szerezte :D sőt ébren is más dimenzióban van
2018. márc. 8. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem szólt a kérdés, bár mikor 51% vagyok, mikor 50%, de pl az előttem szólóval nem vagyok azonos.

A válaszom: tapasztalat. Az egyszerűség kedvéért mondjuk úgy: "halálközeli élmény".

(Semmiképpen se kábszeres élmény egyébként, ugyanis sose használtam még kábítószert, csak mellékesen jelzem, a felesleges találgatások elkerülése végett.)

Egyébként ha nem mások befolyására gondolkodtok, kikövetkeztetni is lehet, amikről írtam.

2018. márc. 16. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!