Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismertek olyan párt akiknek...

Ismertek olyan párt akiknek horoszkópjuk szerint nem is kellene együtt lenniük de mégis jól megvannak?

Figyelt kérdés
Akár magatokat...
2018. febr. 21. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én poénból szoktam ezeket nézegetni. Szinte minden helyen azt írják, hogy a mi párosításunk halálra van ítélve, meg ilyen "gyors lángú szenvedélyes első pár hónap, aztán egymást meg tudnánk fojtani egy kanál vízben" jellegű... aztán idén májusban leszünk együtt 6 éve, 1,5 éve együtt is élünk, és ez baromira nem igaz ránk.

De persze horoszkópok között is vannak biztos különbségek.

(ha vkit érdekelne, rák nő és kos férfi)

2018. febr. 21. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerek, mer' fingom sincs, hogy kinek mi a horoszkópja :D
2018. febr. 21. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
hihetetlen hogy a horoszkóp még mindig létezik. mikor dobjuk már ki az ablakon és felejtjük el örökre?
2018. febr. 21. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Én skorpió párom kos.

Elm nem kéne jól kijönnünk de imádom, ahogy bosszant xd

2018. febr. 23. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt se tudom mikor melyik csillagkép van :D szerintem nagy kamu az egész amúgy, nem a csillagkép számít hanem a sors
2018. márc. 7. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi is. Skorpió férfi , vízöntő nő, viszont a Vénuszunk Nyilas és ha jól tudom párkapcsolatban a Vénusz számít és mivel ugyanaz ezért mi jól megferunk egymás mellett xd az aszcendensunk nekem oroszlán neki pedig szűz szóval lehet ezért is jövünk ki. ☺️
2019. szept. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!