Erről mi a véleményetek? :S
Azoknak AKIKet érdekel ez a TÉMA!
Fontos lenne!:S
Egy ismerősöm tegnapelőtt elmesélte nekem,hogy pár nappal ezelőtt volt egy úgymond rossz élménye. Félálomba volt, vagy már szinte nem is volt álomba, és hirtelen elkezdett zsibbadni az egyik része és egyszercsak azt érezte, hogy a szülei vannak ott mellette.A halott szülei jutottak eszébe.És úgy érezte mintha mellette lettek volna.:S:S:S Ő azt mondta erre az egészre, hogy lehet, hogy közeleg az ő halála...Azért érezte ilyen közelinek őket.
Ti erről mit gondoltok?Mi lehetett ez?Valami magyarázat erre,hogy miért érezte Őket ilyen közelinek??
Engem ez felzaklatott.De őt is.
Alvásparalízis.
Amiben csak az a furcsa hogy a REM-fázisban fordul elő és nem elvalváskor vagyis úgy vettem ki a szövegből hogy próbált elaludni és akkor történt, de ha felébredt és nem tudott mozdulni erős zúgást halott akkor egyértelműen alvásparalízis ennek oka hogy a REM-fázisban az agytörzs lebénítja az izmokat hogy ne tudjunk magunkban kárt tenni álmunkban(stressz miatt elmaradhat ekkor alvajárás szerű események történhetnek) hirtelen felébred te a blokkolás nem enged egy ideig ezáltal az álom és a valóság határán marad ami könnyen felismerhető a bénultság érzésével,Időérzék elvesztése ezt a pár szörnyű percet óráknak érzékeljük, érzékszerveink becsaphatnak mivel álomhatárán vagyunk például ha elkap a félelem (ami elég gyakori mivel bénultak vagyunk)ekkor jönnek az ufók,démonok,szellemek stb... sőt még miután felkeltünk hallucinálhatunk hallottam hogy volt aki a macskáját,elhunyt rokonát látta.
Dióhéjban ennyi, remélem segítettem.
javítok:
Mármint az ismerősödnek meg halt valakije a szülein kívül?
Köszönöm az eddigi válaszokat!Az alvás paralízisre is gondoltam...
Utolsó előtti: Nagyon szomorú történet:S:( Most beleéltem magam:S:(
Azt sajnos nem tudom,hogy meghalt e valakije.Azt mondta,hogy ő a szüleit érezte ,hogy ők vannak ott.Akik már nagyon rég meghaltak.:( És úgy érezte, hogy mintha hívogatnák őt...És azért mondta azt,hogy lehet,hogy közeleg az ő halála.:s
Azt még hozzátenném,lehet hogy az ismerősödnek szerettek volna mondani valami fontosat szülei,valamire fel akarták hívni a figyelmét(nem feltétlenül rossz dologra).Néha tesznek ilyet a szellemek.
Nekik sokszor nagyon nehéz az élőkkel kommunikálni,mivel a fizikai síkra és az élőkre nagyon nehezen tudnak hatni.
Akinek volt már testen kívüli élménye és közben próbálta felvenni a kapcsolatot a többi emberrel,az pontosan tudja,milyen érzés ez szellemeknek.
15.54:Hát igen mindenki magából indul ki;)
"Azt még hozzátenném,lehet hogy az ismerősödnek szerettek volna mondani valami fontosat szülei,valamire fel akarták hívni a figyelmét(nem feltétlenül rossz dologra).Néha tesznek ilyet a szellemek."
Erre én is gondoltam:S Ezt majd meg is kérdezem tőle,hogy valami mást észlelt e.
Nagyon sokat segítettetek!Köszönöm! Persze jöhetnek még kommentek,Hasonló élmények ,tapasztalatok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!