Ti éltetetek át ilyen szellemes dolgokat?
Előrebocsátom, megrögzött szkeptikus vagyok. Mindazonáltal velem is előfordult olyan elmeállapot, amikor ez a meggyőződésem megingott egy pillanatra.
Abban az időben hetekig 2-3 órákat aludtam. Állandó éjszakás voltam, este 6-tól reggel 6-ig tartott a műszakom. Otthon pont építkeztem, így jóformán egész nap talpon voltam. 5-6 napot szoktunk így dolgozni, aztán 5-6 pihi következett. Éjféltől általában egyedül voltam, nem volt szükség segítségre. Nos, egy ilyen éjszakás turnus vége felé, hullafáradtan isten tudja hányadik kávé után megindult a csésze az asztalon. Tanultam fizikát, tudtam a jelenség okát, de egész más valamit tudni, és más a fáradtságtól félholtan átélni. Szó, mi szó, egy percre megállt bennem az ütő.
Ugyancsak az építkezés alatt UFO-t is láttam. Ragyogó napsütéses októberi délután volt. Adogattam fel a lécet az ácsoknak, amikor elképesztően nagy sebességgel beúszott a képbe egy fényesen fénylő tárgy. No, egy fél percre akkor is megbicsaklott a tagadásom. Aztán a tárgy olyan pozícióba érkezett, hogy egy bazi nagy nyárfa volt a háttérben, és azonnal kiderült a turpisság. Mindössze egy ökörnyál volt, és sokkal közelebb a földhöz, és noha a szem úgy érzékelte, hogy magasan az égbolton repül, valójában sokkal közelebb volt.
Szóval az emberi érzékszervek és a tudatunk nagyon könnyen becsaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!