Miért történnek velem véletlenek?
Figyelt kérdés
Akármit csinálok mondok biztos hogy történik valami körülöttem
Ma például nézegettem a neten a papaya enzimeket erre lépek be a játékba és mi a játékos neve papaya
Vásárolok a boltba vettem mangot hazafele láttam egy plakáton hogy térjen be hozzánk a mango étterembe,tv is pont mangos reklámot láttam
Miért vanank ezek a véletlen érdekes dolgok körülöttem?
2018. jan. 21. 10:23
1/9 A kérdező kommentje:
furcsa egybeesések történnek velem tudom hogy jelentéktelen dolgok,de kezd zavaró lenni
2018. jan. 21. 10:27
2/9 anonim válasza:
Mert a sors előre jelez, hogy halálod után gyümölcsként fogsz újjászületni.
3/9 anonim válasza:
"Akármit csinálok mondok biztos hogy történik valami körülöttem"
Tényleg??? Fantasztikusan egyedi életed van!
4/9 szaboarpi válasza:
Nem egyedi eset ez, hidd el! Sokszor fordul elő velem is. Kicsit más síkon élsz, mint az átlag, de a véletlenekben ne higgy! Véletlenek nincsenek!
5/9 anonim válasza:
Mindenkivel történnek véletlenek.
A Te vilagod körülötted forog, így ezekre a dolgokra jobban figyelsz.
6/9 anonim válasza:
Véletlenek csak a nemtudóknak vannak.
Azoknak, akik nem tudják a történés okát.
7/9 anonim válasza:
Ennek nézz utána: szinkronicitás
8/9 anonim válasza:
Jokor vagy jo helyen. Tenyleg nincs veletlen. Pl ha en seggen rugok valakit mert lopott es te pont akkor mesz haza es meglattod akkor az nem veletlen.
9/9 anonim válasza:
Véleményem szerint beleképzeled. Megvan a valószínűsége annak, hogy ilyen előforduljon bárkivel, ettől még nem lesz csoda vagy varázslat. Az más dolog, hogy magadban ezt összekötöd valamilyen misztikussággal, ami abból ered, hogy ilyen a személyiséged, szereted az ilyen megfoghatatlan dolgokat. De ettől még nem biztos, hogy ez varázslat, mindenesetre az a legjobb szerintem, ha magadnak adod meg a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!