Mi ez?! Démon?!
Figyelt kérdés
Németországban élek a szüleimmel. Most egyedül vagyok itthon. Kiráz a hideg, és ùgy érzem figyel vmi. Ráadásul a laptop a másik szobában elindult. Egy pillanatra láttam egy sötét fejet és engem bámult. Egy maci fekszik az ágyban és furcsán bámul engem. Nem ez az elsõ eset, hogy megtörténik ez velem, amikor egyedül vagyok itthon . Múltkor pl. egy kisautója az öcsémnek magától leesett a szemem elõtt. Nem nyúltam hozzá. Nem viccelek.2018. jan. 20. 18:23
11/16 anonim válasza:
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól!
Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
mindörökké. Ámen.
12/16 anonim válasza:
Ha démonod van akkor félelem és furcsaság játszik veled. Lényegében a félelemből zabál. Ki kell röhögni és ignorálni. Ha nem tud rád hatni megy máshoz aki érzékeny.
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem félek tõle.
2018. jan. 21. 11:26
14/16 anonim válasza:
Valószínűleg negatív entitás és nem Démon.
15/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy migrant tört be hozzátok ("sötét fej")? A számítógép beindulhat magától is (pl wake on lan). A kisautó meg lehet, hogy azért esett le, mert arra jártál és csak egy kis rezgés, vagy széllöket kellett ahhoz, hogy meginduljon. A macitól meg lehet szabadulni, ha nem tetszik.
A képzeleted játszik veled.
16/16 anonim válasza:
Kèrj meg egy papot, hogy szentelje fel a hàzat. Minden szonàba rakjatok keresztet. Ez fontos! Imàdkozz, jàrj templomba ès meg kell, hogy szűnjön. Nàlam is volt ilyen, de jól kiröhögtem, ezért többször nem volt. Meg azóta elköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!