Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a Hold...

Nagy000 kérdése:

Szerintetek mi lehet a Hold túloldalán? Hogy kerűlt a Hold oda ahol most van?

Figyelt kérdés
Ugye tudjuk a Hold egy érdekes "égitest".Szerintetek vannak a túloldalon épületek amit mi nem látunk? Tudom vannak képek a túloldalról de szerintem azok a képek hazugságok. Biztos vagyok benne hogy van ott valami. Neil Armstrong a visszatérése után remete életet élt mert valami olyat látot amit ha elmondott volna az egész családját megőlték volna még a gyerekének a gyerekének a gyerekét is. Amikor leszáltak/szált a Holdra szó szerint kongott amikor rálépet. Lehet a Holdat építették mint a "Halálcsillagot"? Mi eről a véleményetek? Ha van olyan amit tudtok hallotatok olvastatok nyugodtan írjátok le. Ja és nem vagyok se bebaszva se agyhalott ha valaki a kérdésemet látván hülyének nézne.

2018. jan. 1. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"mert már jártál ott"

Nem, hanem azért, mert járt az iskolába... és még figyelt is ott.

Kérdező, itt az ezotérián nyugodtan mondhatsz butaságokat.

De azért büszke ne legyél erre, és lehetőleg ne nézd le azt, aki viszont nem mond ilyet.

2018. jan. 2. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Na és miért, kérdező, TE jártál ott? Vagy a videós bácsi, aki a hozzád hasonló, könnyen befolyásolható, műveletlen emberekből él meg elég szépen, szerinted ő járt ott?
2018. jan. 2. 12:18
 13/16 A kérdező kommentje:
A végén említettem igazatok van. Nem még nem jártam ott.
2018. jan. 2. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy csak azok válaszolnak akik hülyeségnek tartják. Miért kell elriasztani az érdeklődőket, féltek, hogy kiderül az igazság?
2019. jan. 17. 19:02
 15/16 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom az Iron Sky: Támad a hold című filmet :D
2019. júl. 2. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
A Hold túloldalán a Hold másik fele van.
2019. júl. 3. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!