Pl .írja a babona,hogy nem szabad a kukát levinni mert kidobod a szerencsédet,de tele van és muszáj levinni. Vagy nem szabad mosni de muszáj.
2018. jan. 1. 06:41
1/10 anonim válasza:
Számomra elképesztő mennyi ilyesmi kérdés volt..
Tényleg hiszel az ilyen hülyeségekbe?
Soha semmit nem tartottam be és mégsem történt semmi.
Ma is le fogom vinni a szemetet,pláne hogy ma jönnek felénk a kukások..
2018. jan. 1. 07:29
2/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon tetszett , de cuki 😂😂😂 én is levittem tavaly . Eletem legjobb eve volt. Vidd le nyugodtan, és moshatsz is :D
2018. jan. 1. 08:47
3/10 Alain Delon válasza:
Elvisz a TEK, ha nem tratod be!
2018. jan. 1. 09:21
4/10 anonim válasza:
Bojlert valaki?
2018. jan. 1. 10:47
5/10 anonim válasza:
Ezek azok az emberek, akik betelefonálnak a tv-be a jósoknak. Amíg szar van, légy is lesz.
2018. jan. 1. 11:18
6/10 anonim válasza:
Nem muszáj se a szemetet kivinni, se mosni.
De ha akarod, csináld nyugodtan.
Ezek csak aranyos kis szokások. De nem ez fogja meghatározni az évedet.
2018. jan. 1. 11:26
7/10 anonim válasza:
Részemről az éjféli koccintós/visszaszámlálós dolog is kimaradt (beteg vagyok, mint a csuda, bealudtam), de ettől függetlenül ugyanolyan jogom van egy jó évhez, mint másoknak. Nem a babonák határozzák meg az életedet, neked kell kihoznod belőle a maximumot.
2018. jan. 1. 13:03
8/10 anonim válasza:
Nem, de aki babonás, barmikor talál "magyarázatot", ha valami nem úgy sikerül, mint tervezte.
2018. jan. 1. 16:55
9/10 anonim válasza:
Ezt nem kell annyira komolyan venni. Én tavaly összetörtem 3 poharat, egy tányért, összesöpörtem ami szintén mind a szerencse elvesztésével jár. Valamint a szemetet is kivittem. Mosni nem mostam, meg nem is varrtam, meg disznóhúst ettem, meg lencsét.
Aztán semmi rossz nem lett 2017 ben. Igazából nem is volt szerencsétlen az évem, de nem is volt szerencsés. Elment hamar és ennyi.
2018. jan. 1. 21:24
10/10 anonim válasza:
Egyet tudok elképzelni: a babonás emberek elvernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!