Ezt a babonát nem is ismertem viszont sokszor előfordult már hogy karácsonykor vagy újévkor mostam.es jelentem mindenki él és virul!és egyéb rossz dolgok sem történtek velem..
2017. dec. 31. 07:37
2/12 anonim válasza:
Legalább ismernéd a babonát, ha már félsz tőle. Azért nem szabad mosni Új évkor, mert amit akkor csinálsz, egész évben azt fogod csinálni. De nem fog ezért meghalni senki.
2017. dec. 31. 07:50
3/12 anonim válasza:
2018-at írunk holnaptól, nem 1400-at. Próbáld lekövetni a valóságot.
2017. dec. 31. 07:55
4/12 anonim válasza:
Babona szerint 2018-ban egyáltalán nem szabad mosni
2017. dec. 31. 08:02
5/12 anonim válasza:
Két babonát keversz:
1. Karácsony és Újév KÖZÖTT nem szabad mosni, mert akkor emghal valaki a cslaádból a következö évben.
2. Újévkor amit csinálsz, azt fogod egész évben csinálni, és ezért a nehéz munkákat elkerülték.
Hogy mennyire igaz: régen a nagycsaládban garantátlan meghalt valaki minden évben függetlenül a mosástól, és mivel szilveszterkor mindenki sokáig fenn van (és alegtöbben még sokat is isznak), ezért a kövektkezö évben mindenkinek hullafáradnak és másnaposnak kellene lennie.
De aki képes 2017-ben babonákban hinni, az nem lehet értelmes ember.
2017. dec. 31. 08:13
6/12 anonim válasza:
2018 az inka naptár szerint olyan év, ahol egyáltalán nem szabad mosni. 2020 meg szökőév lesz, és emiatt szilveszter péntek 13-ra esik.
2017. dec. 31. 08:25
7/12 Alain Delon válasza:
Semmi szín alatt, mert ha megteszed, kijön a TEK és bevisz a kóterba.
2017. dec. 31. 08:44
8/12 anonim válasza:
A babonák, nėphiedelmek stb mint ėrdekessėg ok. Ėrdemes megőrizni őket (persze nem összemixelve többet egy ėrtelmetlennė) aki akarja be is tarthatja, nincs ebben semmi. De komolyan venni, elhinni nem kell.
2017. dec. 31. 09:00
9/12 anonim válasza:
Én nem vagyok babonás, mert az csak bajt hozhat az emberre :)
2017. dec. 31. 11:26
10/12 anonim válasza:
#2: Tehát, ha újév napján kefélek, akkor egész évben...? Nem is olyan rossz babonásnak lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!