Mit gondoltok erről, veletek mennyire gyakori ez?
Sziasztok!
Először is: Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban..
Szóval észrevettem, hogy az utóbbi 1-2 évben valahogy "előre" megjelennek a fejemben gondolatok, amik rövid időben belül "megtörténnek".
Itt nem feltétlen nagy dolgokra kell gondolni, de pl: egyik nap eszembe jut valami olyan szó/ eszembe jut egy tárgy.. egy emlék / akármi, amire szinte esély nincs szóba kerülne, erre meg a következő percben valaki megemlíti az adott dolgot.
Ennyire sok véletlen egybeesés lenne? Akkor úgymond előre beugrott valami, és aznap tényleg megtörtént.. Ne értsetek félre, tényleg szinte jelentéktelen dolgok, de elég fura.. néha olyan jó az "időzítés"..
Mit gondoltok? Mi lehet ez?
Kék bálna: mondok egy példát, te vagy az, aki hallgatja a lemezjátszót, a lemez az életed, a most az a pozíció a lemezen, ahol a lemezjátszó feje van, a múlt az, amit már lejátszott, a jövő az, amit még le fog játszani. A most csupán illúzió, a lemezt Te tetted be a lemezjátszóba (te választottál), a lemezjátszót Te indítottad el.
De akár mondhattam volna egy interaktív mozifilmet, vagy számítógépes játékot is...
Nem magyarázok bele semmit, ez a valóság, amiben jelenleg tapasztalunk, folyamatosan másolja önmagát, újabb és újabb valóságok jönnek létre a már létező valóságokban. Erre számtalan élő példát is láthatsz, ha nyitott szemmel jársz és képes vagy külső szemszögből, elfogultság nélkül vizsgálni az életed...
#8 De nekem nincs lemezlejátszóm. :O A most nem az idő, annak a hiánya! MOST, MOST, MOST, MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST,MOST, MOST, MOST.. Mikor is van az? Jövő, jelen van, most nem létezik! Csak egy szinonima.
"Te tetted be a lemezjátszóba (te választottál), a lemezjátszót Te indítottad el.
De akár mondhattam volna egy interaktív mozifilmet, vagy számítógépes játékot is..."
Nézd már át az ok és okozati törvényeket! Ha meséket akarsz mondani pályát tévesztettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!