Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan jós aki az emberi...

Van olyan jós aki az emberi széklet alakjából jósol?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 16:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ez vicces XD ilyenről még nem hallottam :D
2010. jún. 12. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Simán "megjósolhatók" pl, bizonyos emésztési dolgok, betegségek. Ha sárga, ha véres darabok, ha zöldes, emésztetlen darabok...stb. Állagából is kikövetkeztethető pár dolog, pl. rendszeres hasmenés allergiahajlamra, székrekedés aranyérre, hasmenés-székrekedés váltakozása rossz emésztésre.

A betegségekből pedig következtetni lehet lelki beállítottságra.

Viccen kívül: az egyik osztrák adón a "Du bist was du ist" (Az vagy, amit eszel) műsorban résztvevőknek, fogyni akaróknak az elején ki kell választani képekből, milyen a székletük. A tévéközvetítésben, a nagy nyilvánosság előtt, és míg a nézők sz@rrá röhögik magukat, a moderátor tök komolyan közli, hogy ez mire utal, melyik lenne a normális.

Ha ide felteszed a képet, kielemzem neked :DD...

2010. jún. 19. 02:21
 13/22 anonim ***** válasza:
hihetetlen... esküszöm befostam a röhögéstől! vajon jót jelent?
2010. jún. 19. 09:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Ez kevés, kérlek írd le a széklet állagát, szagát, ízét, sűrűségét, összetevőit és áramerősségét is.

2010. jún. 19. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:

az urológus! :D

amúgy régi sámánok mindenből jósoltak..ma már ez kissé elborult elmére vallhat,és a jóslásnak vannak kevésbé elborult műfajai,tehát inkább azzal foglalkoznak! :DD

2010. jún. 19. 12:25
 16/22 anonim válasza:
Ez elmebeteg...már ne is haragudj,de ki az az elvetemült aki a kaksiját fényképezgeti?Szerintem nem jósoltatnod kéne hanem kezeltetni magadat...
2010. jún. 19. 20:16
 17/22 anonim válasza:

Szia!

Én ilyen esetekkel foglalkozom! Specialitásom a székletjóslás és a köpetjóslás. Linkeld be ide a képeket, és megnézem mit tehetek, bár ezt jobb élőben csinálni, mert a fénykép manipulálható, és egyébként is csalóka lehet.

Várom a képeket.

dr. Annusz Sándor

2010. jún. 23. 14:21
 18/22 A kérdező kommentje:

Szia Sanyi!

Nem szeretném ide belinkelni a székleteimről készült képeket, eléggé személyes dologról van szó!

Úgy olvasom ki a szavaidból hogy te is inkább élőben szeretsz dolgozni, de én igazából még nem tudom hogy megy ez... Mi van ha pont nem kell? Vársz te is velem, vagy csörögjek rád mikor "kész"? Mi van akkor ha túl híg? Gondolom akkor invalid, és ki kell fizetnem a kiszállást...Vagy nem muszáj házhoz jönnöd? Találkozhatunk máshol is?

Üdv,

Scaun R.

2010. jún. 24. 20:14
 19/22 anonim válasza:

Általában házhoz megyek, pont az ilyen ügyletek miatt. Egy vizsgálat úgy működik, hogy reggel 9-10 felé meglátogatom a pácienst az otthonában, ahol adok egy székletindító injekciót, ami azonnali székelési ingert okoz. Természetesen reggel nem szabad elmenni wcre, ezért van ez a 9-10 óra, mert ha az ember 8 felé felkel, még akkor is kibírható.(Nem hashajtó! Nem változtatja meg az állagát!) Ezután kivárom hogy a páciens elvégezze a dolgát, majd megvizsgálom a széklet rajzolatát. Ajánlatos ilyenkor papírt tenni a wcbe, mert előfordul, hogy egy egy darab lecsúszik a lefolyóba, és akkor nem végezhető el hitelesen a vizsgálat. Amennyiben nem sikerül az első vizsgálat, díjmentesen házhoz megyek egy másodikra. Általában nem szokott ezzel probléma lenni.

Dr. Annusz Sándor

2010. júl. 3. 19:15
 20/22 A kérdező kommentje:

Szervusz Sanyi!

Jól hangzik! De tudsz valamilyen formában referenciát mutatni, vagy weboldalt linkelni ahol van erről leírás. Csak azért mert rossz tapasztalataim vannak az ilyen ügyekben, sok kókler átvert már (ha van, megmutatom a saját jósomnak aki sokat szokott segíteni mindenben(ingyen). Sajnos Ő nem vállal széket jóslást, ezért szeretnék valaki olyant keresni aki diszkrét és megbiztató.

Ui.: Az injekciót hanyagolhatnánk, inkább nem kaksizom két napig, ráadásul a kávécigi hasonló hatást vált ki.

Üdv,

Scaun R.

2010. júl. 8. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!