Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretkeztem a Sátánnal?

Szeretkeztem a Sátánnal?

Figyelt kérdés
Ez elég hüyeség meg minden de nem tudom hova tenni. Ha csak egy álom volt is de jó volna tudni mit jelent. Na szóval tegnap este történt a szobámban. Le voltam feküdve és alváshoz készülődtem amikor megváltozott a szoba légköre. Mintha hüvösebb lett volna és úgy éreztem el vagyok határolódva, ha ki akarnék menni vagy kikiabálni akkor se tudnék/ nem vennék észre. Ezután elkezdett fájni a fejem és elhomályosodott a látásom és éreztem hogy valaki fölém mászik, de nem láttam. Azután pedig csak történtek a dolgok, konkrétan szeretkeztünk de nem volt erőszak. Végig gyengéd volt és becézgetett. Tudatomnál voltam egész végig viszont egyszer nagyon melegem volt, egyszer pedig nagyon fáztam. Mintha a lelkemig hatolt volna. Gondolkoztam rajta hogy lehetett egy démon is vagy valami de olyan más volt. Olyan egyedi, dominanciát sugárzó, mintha azt akarná hogy hódoljak be neki pedig teljesen egyenlő félként kezelt. Amikor véget ért ez a dolog álomba cirógatott és reggel már normálisan keltem de látszott rajtam hogy sokkal jobban nézek ki. Fel voltam frissülve. Ez vajon mi lehetett, szerintetek?

2017. dec. 15. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
nagyon gyenge írás, inkább énekelj
2017. dec. 15. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És védekeztetek?
2017. dec. 15. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Beszéljük meg privátban
2017. dec. 15. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Na most meg kell szülnöd az Antikrisztust! :D Nincs mit tenned! :D
2017. dec. 15. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Lefeküdtél Orbánnal?
2017. dec. 15. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Lefeküdtél Sorossal?
2017. dec. 15. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Alvásparalízis (van, hogy már annyira mosódik, hogy azt hiszed, tudsz mozogni)

Az alvásparalízis elalváskor vagy ébredéskor jelentkezhet. Ha ritkán történik, akkor teljesen normális alvási rendellenesség, az agy nem az 1-3. alvási stádiumokkal, hanem azonnal a REM-mel kezdi. Ebben a stádiumban álmodsz, és szinte teljesen mozgásképtelen a tested (vannak kivételes esetek, illetve hiheted azt, hogy tudsz mozogni)

Szinte mindig kísérik nagyon valóságos vizuális, hallási vagy más érzékszervi hallucinációk. Bármilyen valóságosnak tűnik, nem az, nekem is volt már, bár távolról sem olyan, mint a tied.

Ez persze az ezotéria topichoz illően a földig lesz dislikeolva, mert nem azt mondtam, hogy sátáni kisgyereked lesz, de nem érdekel. Mindenkinek aki ezt olvassa: amit fent említettem, az vizsgált és bizonyított tény, az, hogy vagy-e annyira értelmes, hogy intelligens ember módjára felfogd és elfogadd, csak rajtad áll.

2017. dec. 15. 23:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: utánanéztem és én is ilyesmit találtam :D köszi az értelmes választ, ment a zöld :D
2017. dec. 16. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!