Szeretkeztem a Sátánnal?
Alvásparalízis (van, hogy már annyira mosódik, hogy azt hiszed, tudsz mozogni)
Az alvásparalízis elalváskor vagy ébredéskor jelentkezhet. Ha ritkán történik, akkor teljesen normális alvási rendellenesség, az agy nem az 1-3. alvási stádiumokkal, hanem azonnal a REM-mel kezdi. Ebben a stádiumban álmodsz, és szinte teljesen mozgásképtelen a tested (vannak kivételes esetek, illetve hiheted azt, hogy tudsz mozogni)
Szinte mindig kísérik nagyon valóságos vizuális, hallási vagy más érzékszervi hallucinációk. Bármilyen valóságosnak tűnik, nem az, nekem is volt már, bár távolról sem olyan, mint a tied.
Ez persze az ezotéria topichoz illően a földig lesz dislikeolva, mert nem azt mondtam, hogy sátáni kisgyereked lesz, de nem érdekel. Mindenkinek aki ezt olvassa: amit fent említettem, az vizsgált és bizonyított tény, az, hogy vagy-e annyira értelmes, hogy intelligens ember módjára felfogd és elfogadd, csak rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!