Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik végtelen energia az...

Létezik végtelen energia az univerzumból?

Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Mit nevezel 'végtelen'-nek?

Az Univerzum objektumainak élete véges.

Véges életű objektum nem sugározhat végtelen energiát.

.

Végtelen nagyságú?

Olyan nincs, csak esetleg nincs megfelelő mérőeszközünk.

2017. dec. 11. 09:31
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Létezik, nagyon egyszerűen előállítható: venni kell egy elosztót, és rácsatlakoztatni a vezetékre, majd kihúzni, és a villáját gyorsan bedugni a saját egyik konnektorjába, így az elosztó magát fogja tölteni.

A másik, amivel járművet lehet végtelen távon működtetni: a jármű elejére felszerelni egy erős mágnest, ez elé meg egy állványzatra felfüggeszteni még egy mágnest, így: [link] A vonzás végtelen ideig hajtja a járművet.

2017. dec. 11. 12:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem is kell végtelen energia, csinálsz egy olyan kerékpárt, aminek hátsó kereke kétakkora átmérőjű, mint az első.

Mivel lejteni fog a kerékpárod, hajtanod nem kell, sőt, a hosszától függő lejtésszögő emelkedőn is felgurul!

2017. dec. 11. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Dubitus, a Te verziódat még nem hallottam, könnyesre röhögtem magam! XD
2017. dec. 11. 21:59
 15/19 Dickmann Sándor válasza:
Szia! Először is tisztázzunk valamit. A tudomány mai állása szerint egy rendszer energia szintje álandó, de az energia mint olyan képes átalakulni. E=m*c2 gondolom ez ismerős képlet. Továbbá az energia mit olyan több észelhető formában jelentkezik. Mozgási, hő, sugárzás, fény stb. ill. "sötét energia". Tehát olyan mint végtelen energia nincs de nagyon sok olyan energia van amit befogni, tárolni és munkára bírni nagyon nehéz. Ilyen ol. a kozmuikus sugárzás is amit a csillagok bocsájtanak ki. Tesla nem végtelen energiáról hanem a légkörben található elektomágnese energiából akart villamos energiát előállatni. Ezek az energiák okozzák többek között a villámláts is. Persze én nem vagyok fizikus és lehet, hogy valamiben tévedek. A lényeg: Végtelen energia nincs, de vannak még fel nem használt energiák.
2017. dec. 12. 09:04
 16/19 Stnktyj válasza:
0%

egy végtelen nagy univerzumban mért ne lehetne végtelen sok energia?

a jelenlegi fizika az energiát nem definiálta normálisan....

munkavégző képesség, aha... definíciónak ez így kevés

előbb ezt kellene megoldani

mellesleg minden forog, a proton a saját tengelye körül 1,41*fénysebességgel, kering körülötte az elektron, ami magában megint forog... és ez minden 1es atomra igaz, és nem lehet megállítani, és kering minden bolygó, és forog is, és minden csillag is, és minden galaxis is.... ahogy kicsiben úgy nagyban

és ezt mind valami folyamatos mozgásban tartja, vagy folyamatosan el van látva a rendszer energiával, vagy önmaga kelti az energiát, de ha belegondoltok ez mennyi forgás meg keringés, ha nem is végtelen de megszámlálhatatlanul véges mennyiségű energia kell, hogy legyen a rendszerben

2017. dec. 18. 13:32
 17/19 anonim ***** válasza:

"munkavégző képesség, aha... definíciónak ez így kevés " "és kering minden bolygó"

"és ezt mind valami folyamatos mozgásban tartja, vagy folyamatosan el van látva a rendszer energiával"

Energiamegmaradás törvénye, Newton törvényei, körmozgás és jónapot.

"a proton a saját tengelye körül 1,41*fénysebességgel"

Szerintem a részecskék spin-jét nem kellene összekeverned a forgással... Nem kellene bolygóként elképzelned őket.

2017. dec. 18. 23:15
 18/19 Nikolas Kidman válasza:
Szerimtem a hőenergia miatt forognak az elektronok, mert ha nincs hő, azaz abszolut nullán nem forognak az atomok.
2017. dec. 20. 19:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem forognak.

Rezegnek.

De nem határozott pályán, mert ilyen kicsiben ez már nincs.

2017. dec. 20. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!