Létezik olyan, hogy egy ház vonzza az embert?
Ugyanis párommal már évek óta tervezzük, hogy külön költözünk, most itt a lahetőség. Ha minden igaz idén költözünk is. De valahogy olyan nehéz. Pl.:reggel mikor felkelek az a "hangulat", "meghittség", ami elárasztja az egész házat, konyhát, nappalit szobát, ahogy besüt a nap reggel a szobám ablakán, valahogy nem tudom olyan fura, mintha nem akarna elengedni, vagy csak én ragaszkodom hozzá ennyire?
Bocs ha nem jó a témakör amibe írtam, de nem találtam jobbat.
Persze hogy létezik.Ahol jól érzed magad az a ház"vonz"téged,hiszen ott érzed magad jól.
De persze lehetséges hogy a másikat is így fogod szeretni.Ha egy kis szerencséd lesz talán még jobban is.
Nem tudom, de a kérdés végére oda is írtam.
És mitől vonz?
Akkor anyukád "lenyomatát" nem akarod otthagyni, sőt, akik korábban laktak benne (apukád) is ehhez köthető, érzelmileg és energetikailag is? Vagy egyszerűen anyukádat? (Tudatosan el akarsz menni, de nem tudatosan mégsem akarod egyedül hagyni?) Vagy csak a gyerekkori emlékek (ha itt nőttél fel), eddigi boldog életed, ha kellemes élmények történtek itt?
13.22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!