Az a helyzet hogy minden nap csak sirok mit tegyek? 9-edikes diak vagyok es ahol lakom itt van egy sulim ahol tudtam volna de elmentem es minden baratom egyutt maradt en kulon valltam toluk
Az életed során még rengetegszer lesz olyan, hogy olyan embereket vesztesz el különféle okokból, akiket szeretsz. De aztán mindig jönnek újabb emberek, akiknek ugyanúgy esélyt adsz a barátságra.
Nem maradhat egy osztálynyi ember örökké együtt az élete végéig, de aki tényleg a barátod, azzal nem fog megszakadni a kapcsolat csak azért, mert más iskolába jártok.
4 év múlva úgyis megint el kell szakadnod a jelenlegi iskolatársaidtól, és ahogy mondtam az életedben még sokkal többször.
Fogd fel úgy, hogy ez egy elkerülhetetlen dolog, és ha komolyan állsz hozzá, sírás nélkül, akkor egy lépés a felnőtté válás felé.
Azzal ugyanúgy elrontod az életed, ha örökké siránkozol olyan dolgok miatt, amiknek be kell következniük.
Szia!
Én is így voltam. Találkozhatsz a barátaiddal hétvégén. Belekezdhetsz valami hobbiba pl. olvasás, rajzolás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!