Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megátkozhattak?

Megátkozhattak?

Figyelt kérdés
Ma reggel egy nyilvános mosdóban voltam,amikor egy idős boszorkányos kinézetű idősebb cigány nő mondta hogy “Deszép hajad van,nagyon szép hajad van.” És jött felém,aztán hozzá ért a kezemhez,és mondta hogy “Áldjon meg az Isten..” Ismerőseim mondták hogy ez a nő sok fiatal lány haját irigyelte már,és ezek a “jókivánságok” igen is rosszak.. Volt rajtam egy piros fonal karkötő,ami “megvédhet” az ilyenektől olvasataim szerint..Mit gondoltok? Tudom hogy fejben dől el,de azért az ilyen emberektől és dolgoktól mentsen meg az ég..

2017. nov. 9. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem átkozhattak meg
2017. nov. 9. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
2017. nov. 9. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
A karkötödön milyen csomo van? Nagyon nem mindegy!!!
2017. nov. 9. 12:35
 4/10 A kérdező kommentje:
7 csomó
2017. nov. 9. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Szimpla
2017. nov. 9. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha hozzád ért akkor mindegy, az ellen nem véd egy karkötő, legalább három kell. Ha azzal a kezével ért hozzád amelyik kezeden te is hordod a karkötőt, akkor semmi nem használ ellene.
2017. nov. 9. 19:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Dejó..Mit tehetnék mégis?
2017. nov. 9. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj meg felnőni. Atya gatya ... hány éves vagy? :D
2017. nov. 10. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy nem tudhatod kinek a kije.Meg miért tette . Eléggé sanszos hogy elátkozott, az ilyenekkel vigyázni kell nagyon....egyszer engem is elátkozott hasonló hölgy....csak rossz dolgok történtek velem és hülyeség hogy nem hat az átok.úgy szedettem le egy erre szakosodott emberrel.addig semmi bajom nem volt utána eltört a lábam, kirugtak a munkahelyről.. a piros cérna ez ellen lóf.szt nem ér.
2017. nov. 12. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Az agyad használt kotont a hülyeség elkerülése érdekében?
2017. dec. 11. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!