Milyen területeken végzel amatör kutatómunkát? És ez miben merül ki?
Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 12:53
11/14 anonim válasza:
Én miniatűr kísérleteket végzek egy szimulációs játékon már 2 teljes hete.
12/14 anonim válasza:
Nem arra vagy kíváncsi vèletlen, hogy egy bizonyos valaki mit válaszol? Vagy a többi válaszoló hatna ösztönzèskènt a megfigyelt megfigyelő megfigyelèsèhez? Hátha ír. Stb. Aki a megèrtès kèpessègèt kèpzelt határok közè szorítja, önmagát ámítja. Amit felfedez az egy nèzőpont, egy görbe tükör görbe kèpe a valóságról. Nem valódi tudás.
13/14 anonim válasza:
Igen egyvalaki vàlaszàra volt kivàncsi az enyémre..
Olvastam a màsikon is a kiirt kérdést-inkàbb nem vàlaszolok ott..
14/14 anonim válasza:
Hangok és rezgések... Most például a fehér zaj egyik elméletét próbálom megfordítani. Van egy ilyen elmélet, hogy a fehér zajból bármit képes kihallani az emberi elme, én ezt most fordítva próbálom igazolni, tehát nagyon sok (több tízezer) bármit egymásra keverve, a kapott végeredményt összehasonlítom egy szoftverszintivel generált fehér zajjal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!