Mik az univerzum legnagyobb rejtélyei?
Tudod kedves kerdezo, valakitol kerdezed,hogy az osrobbanas sem igaz? Elmelet csak. A kerdesem azonnall vele kapcsolatban az,mibol allt ossze a robbani valo,es addig hol tartozkodott? Szoval felveti az ido es ter letezeset! Amennyiben igen akkor volt a robbanas elott ido es ter,tehat nem ott kezdodott valami,hanem az is resze volt.
A vilagegyetem megismerese, filozofiai kategoria! A vilag egyetem nem mas mint ismertes ismeretlen veges egysegek vegtelen egymasutanisaga. Hogy mikor meddig ismerjuk meg az egysegeket, az emberiseg fejlodese kapcsan,na ez a nagy kerdes!ugyanis a fejlodes soran ismeretejnktol fuggoen az ismeretlenek egyre tavolabb kerulnek az ismeretlen vegtelenben!
> A vilagegyetem megismerese, filozofiai kategoria!
Ez az ősrobbanással együtt szerepelve már a "nabayzmeg" kategória. :D Filozofálni bármiről lehet, akár a madárszar alakjáról is, mindkét eset pont ugyanannyira fog közelebb vinni a fizikai világ megismeréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!