Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az emberek érzik ha itt a vég?

Az emberek érzik ha itt a vég?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm édesapja nemrég halt meg kórházban, beteg lett. 70 éves volt. Már hetek óta rossz állapotban volt de az utolsó napokban külsőleg javulást mutatott és úgy volt, hogy látogatóba haza is mehet. Nem volt sápadt és úgy tűnt mint aki jobban érzi magát. Mindeközben ő mégis elmondta a családnak, hogy mit hol találnak a házban (kulcsok, papírok stb) mert egyedül élt. Több hasonló esetről is hallottam már de sose kérdeztem vissza és amúgy se lenne jó ötlet szerintem. De ezek az emberek érzik, hogy hamarosan meg fognak halni? Vajon hogyan, mit érezhetnek?

2017. nov. 2. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez bizony így van.

A mamámnál ugyanez volt a helyzet mint az ismerősöd édesapjánál, de ez minden embernél így van, egyszerűen megérzik ha meg fognak halni. Egy ismerősöm kórházban dolgozik és ő mondta hogy minden egyem ember "megjósolta" mikor fog meghalni, mindegy volt hogy látszólag javult az állapota, ő csan azt hajtogatta hogy meg fog halni, és így is történt.

Furcsa hogy mikre képes az ember:)

2017. nov. 2. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül talán a nagyon idős emberek képesek megbékélni a halál gondolatával, nem keresik kétségbeesetten az okát, elfogadják. Mert elfáradtak, nehezükre esik minden és nem érdekli őket már semmi. Csak a múltba révednek, ébren is a gyerekkorukban mászkálnak. A természet bölcs, lassan leoltja a lámpát a testben.
2017. nov. 2. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
De ez miért ezotéria? Igen általában érzik, azt mondják az utolsó időszak nyugodtabb.
2017. nov. 2. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyesmiről, de nekem pl. rengetegszer volt már olyan érzésem, hogy meg fogok halni, aztán mégis itt vagyok. Mondjuk én fiatal vagyok, és pánikbeteg is, meg egyébként sincsenek jó megérzéseim soha semmilyen téren.
2017. nov. 2. 20:19
 5/7 anonim válasza:

Nekem öregapám elköszönt tőlünk amikor már nagyon kezdett leépülni, majd szédülés okozta esés, majd törés után bevitte a mentő (mikor tolták a hordágyon az autóhoz akkor).

Nem is jutott haza már élve....

2017. nov. 2. 20:37
 6/7 anonim válasza:
Igen, kétszer is tapasztaltam. Azt hiszem ezt a lelek valahol tudja, vagy érzi.
2017. nov. 7. 19:42
 7/7 thoomas26 ***** válasza:
58%

A halál időpontja - ritka kivételektől eltekintve - már a leszületés előtt ismert a lélek számára. Így tudja azt is, ha közel ez az időpont, s ekkor e tudás bizonyos esetekben egy elég erős érzés formájában meg is jelenhet bennünk.

Nem egyszer ilyenkor (akár jelentősebb) javulás is állhat be a test egészségi állapotában, hogy az illető könnyebben el tudjon búcsúzni szeretteitől, hogy le tudja zárni esetleg lezáratlannak vélt ügyeit.

(A másik olyan körülmény, mely egyértelműsíti, hogy közeleg a test halála: amikor az illető kezdi látni azt, amit mi még nem. Korábban eltávozott szeretteit és/vagy a fényt. Ilyenkor az történik ugyanis, hogy kezd számára elvékonyodni a fizikai és a szellemi világ közötti fátyol, felkészítve őt a hamarosan bekövetkező indulásra. Ez a halál bekövetkezte előtti napokban, esetleg másfél hónapban fordul elő.)

2017. nov. 8. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!