Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vörös Fonal levétele?

Eleanor1379 kérdése:

Vörös Fonal levétele?

Figyelt kérdés

Helló...

Egyszer... Anyukám rákötötte a bal csuklómra, ezt a fonalat... Egy, este.

Én először nem tudtam elviselni magamon, s leszakítottam.

Másnap egy másik fonalat tett fel nekem anya, ugyancsak a hét csomóval... Ez rajtam volt... Jónéhány hétig. Még évnyitó előtt.

Viszont ...néhány nappal ezelőtt a tesitanár azt mondta, hogy vegyem le. Muszály volt. Egész órán olyan dühös voltam, amiért levetette velem! Addig, míg haza nem értem, nem tudtam biztos helyre elrakni, mivel magamnak nem tehettem vissza... Otthon, pár óra után megkértem anyut, hogy rakja vissza.

Ugye ebből nem lesz probléma?

Ugyanis nyugtalan vagyok, amióta újra hordom... :(

Kérem válaszoljon valaki minnél előbb! Köszönöm...

2017. okt. 29. 08:58
 1/2 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Semmilyen problémád nem lesz, ha leveszed. Ez csak egy interneten terjesztett babona, némi áltudományos köntösbe csomagolva. Az interneten egyre több a szemét és a hazugság. Meg kell tanulnod meg felismerni és kiszűrni az igaz tartalmakat. Nézz utána, hogy miket irkálnak a vörös fonalról. Kezdheted például ezzel a cikkel: [link]

Ha valakinek a bal csuklóján vörös fonalat látsz, az azt jelenti, hogy elhitte a babonát.

Üdvözlettel: B.Zs.

2017. nov. 2. 07:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Első válaszoló.

Köszömöm szépen!

Igazából nem vagyok babobás, de amíg rajtam volt, addig tényleg jól éreztem magam, s mikor levettem, már a rosszullét kerülgetett. Nagyon a 'szívemhet' nőtt ez a fonal, mert hetek óta rajtam volt, s tényleg erőt sugározott.

:)

2017. nov. 3. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!