Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A videóban ez tényleg szellem?

A videóban ez tényleg szellem?

Figyelt kérdés
4:13-4:16-ig tart a jelenség.

2017. okt. 29. 00:15
 1/7 A kérdező kommentje:
2017. okt. 29. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Igen, a szellemek csak félreérthető, kevésbé belátható helyeken jelennek meg. Legtöbbször 360p felbontás feletti videókat nem is vállalnak, de úgy látszik ez a szellem modernizálódni kezdett.
2017. okt. 29. 02:00
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Nem sikerült rávenned, hogy közel 4 és fél percig nézzek egy olyan videót, ami nem érdekel.

Kérdésedre mégis tudok válaszolni:

persze, hogy szellem!

Ma már a szellemek is ritkábban fordulnak elő, mutatják meg magukat, mint régebben.

Ma elmosódtt videókban, fényképeken fordulnak elő, nem is olyan régen még elég volt nekik egy rosszul beállított TV antanna, hogy legyen képük a képernyőn.

2017. okt. 29. 05:28
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Az ember a háttérben? Hogyne, a szellemek trágyaraktárakban szoktak kísérteni. Véletlenül sem egy munkás, aki szerszámért ment a sufniba, nem, az egy kísértet. Gumicsizmában. Öcsém...
2017. okt. 29. 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel a szellem alaktalan így nem igen lehet videóra venni. Neked is van szellemed. Van tested ès lelked is de csak a tested látod.
2017. okt. 29. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, mivel szellemek nem léteznek.
2017. okt. 29. 11:23
 7/7 anonim válasza:

Nem tudom, mikor néztem nem gondoltam volna, hogy szellem. Mondtam is magamban:" Szellemek nem léteznek! "

De aztán egyre több furcsa dolog történt. Elment az áram, aztán hol visszajött, hol nem. Konyhában tányér csörömpölő, szivacs sikálást hallottam. A mosógépből is furcsa zajok jöttek a dob részről, és víz is folyt a csőből. Ezek után ajtó csapódást hallottam.

Tuti szellemek csinálták... Tehát a videóban lévő is egy szellem!!!

(Vihar, asszony :D)

2017. okt. 29. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!