Otthon-Fa clubot, azaz Kárpáti Boglárka önismereti előadásait ismeritek? Vélemény?
Nagyon szimpatikus a hölgy, sok ingyenes videóját hallgattam, tetszik amit csinál.
Eddig csak az ingyenes adásait néztem, de szemezgetek a tréningjeivel, és a club tagságával.
Azokat kérdezem, akik már voltak a tréningjén, vagy klub tagok. Mondanának véleményt? Ajánlod?
Az előadásait nem ismerem. Probáltam olvasno róla, videót nézni. Minden amit ír szép, jó. Amit és ahogy mobd hihető. A baj egy. Ismerem mint magánszemélyt, tudom, hogy bánik rokonaival, s tudom, hol bukik el, amit képvisel.
Sokaknak ő maga a megtestesített jóság, aki segít önmagunk megismerése
De ez sokszor inkább önzőségre ösztönöz, s csaladok tönkretételére.
Sok mindent elolvasott, sok mindenkitől idézget.
De ne felejtsük, ő is csak egy nő, aki negyvenhez közelít, nincs se gyereke, se férje, se igazi családja. Abból él, hogy másoknak tanácsokat ad, befolyásolja életüket.
Közben sikerült megismerni a tanítását - nagyon pozitív a véleményem, mind a videóiról, mind a klubbról.
Az nem érdekel, mi van a múltjában - azzal teljesen egyetértek vele, hogy ha a környezet negatív, nem támogató, akkor hanyagolni kell - mert hiába megvilágosodott valaki, ha a környezete visszahúzza.
Tehát, hajrá Bogi! Nekem nagyon sokat segítettél!
Hát mindenkinek a maga dolga, hogy mit gondol.
A múltja, azért annyira nem negatív. Sok nehéz dolog történt vele (de ezek egy része rokonaival is. Azert nem volt olyan negatív az a környezet, mint leírja. Nagyob sokan tamogatták az életében, s melette voltak, ha hibázott is.
Emellett a múltat nen lehet csak úgy lerázni, azzal együtt fejlődj te is.
Igen van élettársa, Losi, akivel pár éve összejött (azt hiszem, amikor a feleség épp terhes volt)
Előtte is volt egy élettársa (akkor egy idősebb egy felnőtt, s egy kis gyerekkel, s egy válófélben lévő feleséggel)
Ha úgy érzed neked szükséged van segítségre a "megvilagosodáshoz", akkor hajrá.
Végülis mindenkinek a maga dolga, hogy mit csinál.
Nem tudom nektek mitől annyira hiteles.
De hajrá. Legalább többet fog keresni.
Megfordítom a kérdést: neked mitől annyira hiteltelen?
Pontosabban nem értem, miért kell valakinek gyereket csinálnia, hogy hiteles legyen a mondanivalója. Nekem kicsit fura, ahogy gondolkodsz, de a te dolgod.
Nem kell gyereket csinálnia. Egyáltalán nem lesz ettől több vagy kevesebb.
Csak azt kérdezem, mi az ami hitelessé teszi pont őt? Mert nem ő az egyetlen. Mi az ami ennyire megfog benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!