Léteznek sárkányok? Gáz ha én hiszek benne hogy léteznek? Rengeteg legenda és mese van körülöttük? Mi van ha tökéletesen eltudnak rejtőzni? Jobban mint gondolnánk? 18f
Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 00:31
11/23 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek! Akarsz velük találkozni? Tekerj egy bitang herbálos cigit! Csak vigyázz, mert egy ilyen mágikus találkozás után, lecsapnak a háttérhatalom emberei, és a detoxban kötsz ki, hogy átmossák az agyad. :/
12/23 anonim válasza:
Hogyne léteznének. Nekem otthon van egy és még sárkányóla is van. Dobni szoktam neki a frizbit, de állandóan elégeti, azért vettem alumíniumból készültet.
13/23 anonim válasza:
Kedves 10-es!
Jobb ha tőlem tudod, voltak Kínában sárkányok! Ma már azért nem találsz egy szálat sem, mert már réges régen megették. Pálcikával. Ahogy írtad!
14/23 A kérdező kommentje:
miért is lennék troll és miért kéne 10 évet letagadnom???? Most kopmolyan ha megkérdezek vmit már csak trollkodhatok. ez annyira gáz hogy mindent ami nem tetszik trollkodásnak neveztek....
2017. okt. 6. 12:27
15/23 anonim válasza:
Az nagyobb gond, ha nem trollkodásból írtad ki a kérdést. Úgyhogy inkább mondd, hogy troll vagy.
16/23 anonim válasza:
Amúgy meg "relytéj"? Érettségin el fogják fogadni?
17/23 anonim válasza:
"Amúgy meg "relytéj"? Érettségin el fogják fogadni?"
A kérdező a Roxfortba járhat, ott elfogadják, ha jól megy neki a kviddics, és a sötét varázslatok kivédése.
18/23 A kérdező kommentje:
hahaha nekem már van magyarból érettségim és 3mas lett...
2017. okt. 6. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!