Lehet, hogy sikerül bevonzanom?
19-e a szülésem várható napja.Mióta ezt megmondták,én azóta meg vagyok győződve arról,hogy 12-e lesz a nagy nap.Többek között azért is,mert az állandó ötöslottó számaim közül a 12 igazából eddig csak egy "pótlék" szám volt,a másik 4 szám szeretteimhez kapcsolódik.
Aztán ma egy nyereményjáték sorsolása után kiderült,hogy a játékban a sorszámom a 12-es volt.Bár nem nyertem,mégis hiszem,hogy ez is egy jel,hogy valóban 12-én fogok szülni.
Na,most lehet röhögni,aztán válaszolni 😊
Hiszek az akarat teremtő erejében,és a vonzás hatalmában.Összejöhet?
Hány négyes találatod volt szeretteid számaival eddig?
Ha szeretteid számaival nem sikerült a 'bevonzás', miből gondolod, hogy 'pótlék' számmal sikerül?
.
"én azóta meg vagyok győződve arról"
Meggyöződve csak akkor leszel, ha 12-ikén tényleg szülsz. Addig csak óhajod.
.
Bízzad a kicsire, hogy mikor akarja meglátni a napvilágot!
Szerintem arra koncentrálj, hogy te is és a baba is egészségesek legyetek, ne arra, hogy idő előtt megszüld. Egyébként sem tudom, mi értelme van egy számhoz érzelmeket kötni, de ez a te dolgod.
Ez a középkori babonás felfogás tényleg ijesztő egy kicsit, szóval szerintem a kórházban ne nagyon beszélj erről, főleg az orvosodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!