Kis elmélkedés. Alap kérdés: ha képes vagyok veszélyeztetni természetfeletti lények létét vagy akár nálluk is magasabb "szintre" érek akkor előtte megpróbálnák szabotálni a tervem vagy úgy teljesen véget vetni létezésemnek?
Ha feltesszük ezeket a szinteket, akkor az alapállás szerint te a természetfeletti lények alatti szintek valamelyikéről indulsz.
Amennyiben volt egy fikarcnyi eszük, a világot, a rendelkezésre álló eszközöket, és forrásokat, amikből különböző eszközök építhetők, úgy alakították ki, hogy semmilyen módon ne lehessen megalkotni olyasmit, ami az ő szintjükre emel téged.
Bármilyen "természetfeletti" szintet is érnél el, akkor is te is csak természetfeletti lennél.
Ha megszüntetnéd az 'alsóbb' szinteket, automatikusan megszünne a 'felsőbb' is.
Látom már ez a szint dolog nem igazán működőképes. Az alsóbb szinteket
(mármegint ez a szó) pedig nem szüntetném meg ha lehetséges lenne a erősödés mert úgy másokat nem akarnék bevonni a dologba.
Bocs, egyáltalán nem a hangulatodat akartam rombolni, de te kérdeztél.
Egyébként csak arra gondoltam hogy ha feltételezés az egész akkor bármilyen gondolkodásmódot is feltételzhetünk tehát bármi lehet a válasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!