Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rémálmot "csináln...

Hogyan lehet rémálmot "csinálni" magamnak?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen álmodtam rosszat és szeretnék egy olyat amitől az éjszaka közepén kiver a víz és nagyon féljek tőle. Tudom, ez először furán hangozhat, de már régen rettegtem egy "jót".
2017. szept. 15. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor nézz éjfélkor egy durva horrort. Ha nincsenek rémálmaid, akkor túl magas lett a tűrésfokod.
2017. szept. 15. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre a legjobb recept az esti bezabálás valami jó zsíros, nehéz kajából!
2017. szept. 15. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Stresszelj... Munkahelyi/ ìskolai nehézségekre gondolj elalvás előtt és hergeld bele magad. Azon kívül pedig nézz és olvass abban a témában, amilyennek a remalmodat szeretnéd: szellemekről, természeti katasztrófákról, amit szeretnél... :)
2017. szept. 15. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Kaja és sok ivás elalvás előtt. Persze valami jó szadi film se árt. De nekem akkor vannak a legrosszabb álmaim, ha pisilni kell..
2017. szept. 15. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

stressz, aggodalom, idegeskedes

gondolj valami rosszra ami megtortenhet veled

pl. betegseg, parkolasi birsagot kaptal, adohatosagtol birsag... ezeken agyalok estenkent, aznap ejjel biztosan remalmom lesz

2017. szept. 15. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez válik be: Kérdezd meg egy háttal álló személytől,hogy kicsoda vagy keresd meg saját magad esetled hibákat az álom rendszerében és hamar megtalál a frász.De nagyon durva mert ha meglátod nem tudsz mozogni és annál ijesztőbb nincs mikor rád pillant.Azt követi a durranás és a földrengéshez közeli mély hang ami felkölt egy kis szapora szívverés kíséretében.
2017. szept. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!