Mekkora valószínűséggel léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy még senki nem bizonyította, hogy léteznek szellemek, de több videó felvétel is van , amin elvileg szellem látható, és a you tube-n is vannak róla dokumentum videók , csak nem tudom ,hogy valóban ugy van, ahogy elmesélik , vagy csak sima butítás az egész . Elvileg mióta, és honnan ered ez a szellem hit az emberiségnél?2017. aug. 17. 21:04
1/19 anonim válasza:
Szerintem egész nagy, mivel semmilyen anyag nem vész el, csak átalakul ez fizika.
2/19 anonim válasza:
99% csak butítás.
A többiről meg nem tudjuk, hogy mi.
Elvileg az energiamegmaradás nem engedi a létezésüket.
3/19 anonim válasza:
Semekkora valószínűséggel.
"Szerintem egész nagy, mivel semmilyen anyag nem vész el, csak átalakul ez fizika."
És ennek mi köze a szellemekhez?
4/19 anonim válasza:
Nem létezik a lélek, az ember egy biológiai gépezet, ha meghal, akkor a teste humuszként hasznosul a talaj javítására és kihajt belőle a fű "kövéren".
5/19 anonim válasza:
Nagyjából nulla valószínűséggel. De ha akarod, egyet tudok én is mutatni neked. Igaz nem valódi, csak egy nagy átverés.
6/19 A kérdező kommentje:
"Semmilyen anyag nem vész el , csak átalakul" - ez igaz is , csak az anyag átalakulása után, ami megmarad is kézzel fogható. A szellem meg nem kézzel fogható, hanem egy jelenség, mint akár a gravitáció, azaz jelen van , csak nem érzékeljük.
2017. aug. 17. 22:04
7/19 anonim válasza:
Egyetlen olyan dokumentalt eset sincs, ami hiteles lenne. Szerintem ez sokat elmond. Ha van is ra esely, a nullahoz konvergal a valoszinusege.
8/19 anonim válasza:
A youtube-ot ne hozd fel példának mert ott bármiről találsz videót. A kérdés kapcsolódik ahhoz hogy az emberek mindig hisznek (hittek) a természetfelettiben, istenekben. Majd mind, egymástól független kultúrákban hittek valamilyen istenben. Ezért úgy tűnik ez az emberi faj sajátossága. Talán azért mert nehéz elfogadni hogy halálunk után megszűnünk létezni.
9/19 A kérdező kommentje:
Az a baj ,ha valami, valaki megszűnik létezni, azt megint csak lehetetlen elképzelni.
2017. aug. 17. 22:45
10/19 anonim válasza:
a gömb villámot sem sikerólt soha lefotózni és dokumentálni mégis mindenki tudja,hogy létezik ne itt kérdezd ezt mert van aki hisz benne van aki nem mást nem tud mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!