Látom kérdése:
Hihetetlen dolog történt velem e nap elkeztem dolgokat látni és érezni ami még meg sem történt de be következik hogy gondoljátok erős fantázia vagy igenis más vagyok mit az átlag?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 10:52
11/14 anonim válasza:
Nem nagy was ist das, hogy látod a zukunftot. Az emberek 98%-a látja, de nem hangoztatja, mert LÁTJA a következményt.
12/14 anonim válasza:
Más vagy, mint az átlag.
Olyannyira, hogy azt sem tudod, ki az a "troll".
Te húzod le "átlagra" a többséget.
13/14 anonim válasza:
Konkért példát írnál ? Miket láttál meg előre pontosan? Veled vagy a környezeteddel kapcsolatosak? Egyik percről a másikra történt meg ez veled?
14/14 anonim válasza:
Szerintem én vagyok az egyetlen itt, aki cikinek tartja a kérdezőt. Még, ha trollság volna talán még nevetni is tudnék rajta, de ezen inkább sírni tudnék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!