Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet a magyarazata,...

Mi lehet a magyarazata, bevonzom ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

Mindig empatikus,erzekeny ember voltam.Atereztem mas fajdalmat.Aztan velem is megtortent ugyanez..Sorolok peldakat.

Volt olyan kolleganom,akit megcsalt a ferje,nagyon sajnaltam,eliteltem a ferjet,a szeretojet..Ra sok evre van 10-12 is,engem is megcsaltak....

Ha valakinek oregotthonba kerult az anyja,v apja,nem iteltem el,mint mas,megertettem...Par eve az en anyum is otthonba kerult ...

De ami a legmeghokkentobb,par honapja egyik mas teruleten de epuleten belul dolgozo munkatarsam ellen alairast gyujtottek a tobbiek,hogy osszeferhetetlen..nem hosszabbitottak meg a szerzodeset....Nagyon sajnaltam,fel voltam haborodva,hogy tehettek eut..Elment de azota is tartjuk a kapcsolatot..

Erre mi tortent??

En mar tobb evtizede dolgozom ezen a munkahelyen,es a kozvetlen kolleganom kijelentette nem dolgozik velem tovabb.Nagyon rosszul esett,hidegzuhanykent ert a dolog.

2017. aug. 10. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a gondolataimt írom. Túl önzetlen vagy, empátiádnak hangot adsz, és olyanok fülébe is elut, akik támadásként értékelik, és az ellenségem barátja az ellenségem. Nem kell mindenki mellett kiállni... bárkivel lehet együttérezni, de nyilvánosan a pártját fogni már más... csak nem a Postán dolgozol?
2017. aug. 10. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez semmi extra amit leírtál, még csak nem is hal meg senkinek senkie kopogjuk le.
2017. aug. 10. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Elso,nem,nem Postan dolgozom,mibol gondoltad???:)

Masodik,nem nagyon ertem..

2017. aug. 10. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Látom itt is csak a lepontozás megy.
2017. aug. 11. 16:40
 5/5 thoomas26 ***** válasza:

Az nagyon jó, ha együtt érző vagy. Azonban valószínűleg túlságosan is, s összességében túl sok energiát (gondolatot, érzelmet) fektetsz abba, hogy a másik ember aktuális élethelyzetét átérezd. Olyannyira, hogy magadnak is már-már megteremtesz egy hasonlót.

Tehát tulajdonképpen a válasz, igen. A megoldás pedig az lehet, hogy ugyan természetesen maradj együtt érző, de egy picit próbálj változtatni azon, amit pár sorral feljebb írtam.

2017. aug. 12. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!