Mi lehet a magyarazata, bevonzom ezeket a dolgokat?
Mindig empatikus,erzekeny ember voltam.Atereztem mas fajdalmat.Aztan velem is megtortent ugyanez..Sorolok peldakat.
Volt olyan kolleganom,akit megcsalt a ferje,nagyon sajnaltam,eliteltem a ferjet,a szeretojet..Ra sok evre van 10-12 is,engem is megcsaltak....
Ha valakinek oregotthonba kerult az anyja,v apja,nem iteltem el,mint mas,megertettem...Par eve az en anyum is otthonba kerult ...
De ami a legmeghokkentobb,par honapja egyik mas teruleten de epuleten belul dolgozo munkatarsam ellen alairast gyujtottek a tobbiek,hogy osszeferhetetlen..nem hosszabbitottak meg a szerzodeset....Nagyon sajnaltam,fel voltam haborodva,hogy tehettek eut..Elment de azota is tartjuk a kapcsolatot..
Erre mi tortent??
En mar tobb evtizede dolgozom ezen a munkahelyen,es a kozvetlen kolleganom kijelentette nem dolgozik velem tovabb.Nagyon rosszul esett,hidegzuhanykent ert a dolog.
Elso,nem,nem Postan dolgozom,mibol gondoltad???:)
Masodik,nem nagyon ertem..
Az nagyon jó, ha együtt érző vagy. Azonban valószínűleg túlságosan is, s összességében túl sok energiát (gondolatot, érzelmet) fektetsz abba, hogy a másik ember aktuális élethelyzetét átérezd. Olyannyira, hogy magadnak is már-már megteremtesz egy hasonlót.
Tehát tulajdonképpen a válasz, igen. A megoldás pedig az lehet, hogy ugyan természetesen maradj együtt érző, de egy picit próbálj változtatni azon, amit pár sorral feljebb írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!