Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valahol olvastam, hogy 1,5...

Valahol olvastam, hogy 1,5 percig be kell csuknunk a szemünk és koncentrálni pl egy gyufára, hogy csak azt lássuk magunk előtt, ez miben van?

Figyelt kérdés
És aztán nem tudom mi történik, de ez megmaradt, valami könyvben vagy blogon lehetett, de csak ennyi van meg az egészből, ez mivel kapcsolatos? Kérlek, segítsetek, köszönöm!
2017. júl. 28. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Többek között Roald Dahl, a kiváló, híres brit író (Karcsi és a csokoládégyár, Meghökkentő mesék, Danny, a szupersrác, Matilda három csodája stb.) "Henry Sugar lenyűgöző története" (The Wonderful Story of Henry Sugar) című novellájában szerepel.
2017. júl. 28. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Elküldöm e-mailben, ha szeretnéd, írj privátot.

Én gyerekként találkoztam ezzel a novellával, még az IPM Magazin hasábjain, és nagyon tetszett.

De a Matilda vagy a Karcsi és a csokoládégyár is kedves olvasmánya a gyerekeknek, mindkettőből film is készült.

Gyerekkoromban meg a Szombat esti filmkoktél keretében az est fénypontja volt a Menő Manó után a Meghökkentő mesék.

2017. júl. 28. 16:44
 3/4 A kérdező kommentje:
de és mi lesz vele, ha koncentrál?
2017. aug. 1. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Kiderül a kisregényből. :) Érdemes elolvasni.
2017. aug. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!