Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek szellemek?

Szerintetek léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérek!

2017. júl. 20. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Gyönyörű, tízpontos bullshit :)"

Miért?

2017. júl. 20. 23:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert ennyi baromságot csak bedrogozva lehet leírni :)
2017. júl. 21. 08:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon értelmes érv volt. Ez csupán téged minősít, bocs.
2017. júl. 21. 11:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van.

Amúgy az alkategória még mindig nem stimmel.

Természetfeletti lények.

2017. júl. 21. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Juj de birom az ilyen kerdeseket es valaszokat.

Nos, kedves kerdezo, te mire jatszol a kerdeseddel?

Mert, az a valasz, hogy valaki mar latott erzekelt vagy kommunikalt szellemmel az nem helyes valasz szerinted, holott az adott atelo szemely szerint igen.

Igy ebbol kiindulva, az aki tapasztalta mar szellem jelenletet annak nem kell tobb bizonyossag, de az aki meg nem, az megis mit var? Mit akar? Ez olyan mintha azt kerdeznenk valakitol aki utal valamit hogy erveljen ellenkezoen.

Ez igy ertelmetlen.

Kedves 9. valaszolo viszont helyesen valaszolt reszben, mivel a szellemet elegge sokfele kepp lehet ertelmezni.

Ama teny, hogy masok pocskondiazzak, mert ok ennyire kepesek az is tapinthato.

Majd ha valaki azt mondja nekik, hogy leteznek szellemek es a tudomanyos nagyfejuek is koztuk vannak, akkor talan elhiszik, sajna nekik meg kell mondani miben hidjenek, mert onalloan keptelenek gondolkodni.

A materialis nezet vegett ami nevetsegesen fiatal, el kel vetni mindent amit nem tudunk erzekelni 5 erzekszervunkkel.

Kerdem en, ennek igy mi ertelme van?

Semmi. Total szant szandekkal lekorlatozzak az embert.

Igy eljutunk a tomegpszichozishoz.

Hajra, ha nem ugat egyutt a tobbiekkel, hanem van mas elkepzelesed, te vagy a hulye.

Egyet mondok, nem kell sot nem is kozelezo egyet erteni azokkal akik kepesek tobbet erzekelni az adott terbol, mint masok, es olyat erzekelni ami szamara megvaltoztatja a valosagat.

Mindenki masmilyen, mindenki mashogy maskepp erzekel, de ezt elfogadni manapsag nem sikk.

Szoval egyet mondok kedves kerdezo, legy nyitott a vilagra es talan erzekelni fogod azt a tartomanyt ahol a szellemek jarnak-kelnek, de nem feltetlenul kerulsz kontaktba akar egyel is eleted soran.

Kulonben is, jartatok valaha az Eszaki sarkon? Kotve hiszem. Holott arrol is vannak elbeszelesek es kepek, ahogy a szellemekrol is.

Most akkor mindenki ugy fogadja be a szellem temat, ahogy jonak latja.

Valaki elhiszi, valaki elfogadja, valaki tudja, valaki cafolja a letuk.

S ez igy van jol.

2017. júl. 21. 14:06
 16/18 anonim ***** válasza:

"Pedig igaza van."

De konkrétan miben? Mert csupán egy indoklás nélküli minősítést kaptam. Megkérdeztem, miért (mert érdekelne, milyen állásponttal állok szemben), erre jött a következő, ami nem is a válaszomat, hanem már engem minősített. Érv, ellenvélemény még még mindig semmi, csupán egy rosszindulatot sugalló, vigyori smiley. Innentől kezdve csupán feltételezésekből indulhatok ki. Gyanítom, a leírt álláspontokkal nem ért egyet (ha egyáltalán van ellenvéleménye), csakhogy én ezeket pusztán tájékoztatási céllal írtam le, nem meggyőzési szándékkal. Valaki így vélekedik a szellemekről, valaki úgy. Még ha baromságok, akkor is lehet róluk értelmes beszélgetést folytatni anélkül, hogy a beszélő hülyeséget mondana, hinne benne netán drogos volna. Magamért állok ki, nem az összegyűjtött álláspontokért.

2017. júl. 21. 14:21
 17/18 thoomas26 ***** válasza:

A szellemek létezése nem kérdés annak, akinek meghatározó élménye volt e téren. Akinek nem, semmi esetre sem győzhető meg, s ez természetesen nem is várható el senkitől sem.

(Nekem is volt több tapasztalásom is e téren, s közte olyan is, amikor valóban olyan információhoz jutottam általuk, melyet teljesen kizárt, hogy egyébként tudtam volna. Azonban soha nem is kérem és soha nem is várom el senkitől sem, hogy ezt elhiggye! Mint hogy én sem hittem volna, amíg magam nem tapasztaltam. A saját tapasztalásig mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy belefér-e mindez a saját világképébe.)

A szellemek tulajdonképpen nem is valami természetfeletti, különleges dolgok, hiszen mi magunk is azok vagyunk. (Csak a közgondolkodás véli annak, hiszen még erősen tabunak számít, noha a változás azért megfigyelhető.) Mi is azok vagyunk, csak mi most éppen testben létezünk. A testi halálunk után a következő testet öltésig magunk is szellemként fogunk élni.

A szellemek túlnyomó része a test halála után annak rendje módja szerint átkel a szellemvilágba. Vannak azonban, akik nem kellő tudatosságuk miatt és/vagy valamely földi dologhoz való túlzott ragaszkodásukból kifolyólag nem kelnek még át és hosszabb-rövidebb ideig a köztes létben ragadnak. Elsősorban velük kapcsolatban történik a legtöbb embernek tapasztalás, azok közül, akiknek bármiféle tapasztalása is van szellemekkel. Ilyen élményből több van, mint gondolnánk egyébként, az "optikai csalódás" abból fakad, hogy a legtöbb ember egész egyszerűen nem meri elmesélni az élményét senkinek sem. Tehát viszonylag nagyon sok ember tudna saját, meghatározó élményről beszámolni, ha tudná biztosan, hogy akinek elmeséli azt, megértené teljes mértékben.

2017. júl. 21. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:

"konkrétan miben?"

Még az első fele elmegy az írásodnak, de valahogy sokkal egyszerűbben kellett volna fogalmaznod, és a mondanivaló is igen kevés volt benne, csak nagy általánosságok.

2017. júl. 21. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!