Istennek van humora, de ettől független, hogy a "világvége" akkor lesz mikor nem várják. Ez konkrétan benne van Jézus egyik példázatában, ahol arról beszél, hogy hibát követ el, aki nem várja éberen éjjel a gazdát (vagy a tolvajt?)... és/mert ő is így fog ismét eljönni - úgy, hogy senki nem tudja az óráját.
Ebből látszik, hogy a bibliából teljesen téves bármiféle konkrét időpontra következtetni (legalábbis a második eljövetelt illetően... és megint más kérdés, hogy van-e ennek köze a világ végéhez.
2017. júl. 21. 23:37
23/30 anonim válasza:
> Istennek van humora, de ettől független, hogy a "világvége" akkor lesz mikor nem várják.
Szóval csak mindig kell pár hülye aki várja a világ végét és akkor sosem lesz vége? Ez egyszerű.
2017. júl. 22. 00:08
24/30 anonim válasza:
Igen.
2017. júl. 22. 21:25
25/30 anonim válasza:
Több ezer éve a világvégét várja az emberiség ironikus módon, miért pont most lenne? Fura, hogy kb. 2000 óta majdnem minden évben kineveznek egy napot világvégének. :D
2017. júl. 22. 22:15
26/30 anonim válasza:
Utálok rosszat kívánni másoknak, de remélem azok a barmok akik minden évre kitalálják hogy világvége lesz, nos, remélem nekik tényleg eljön a világvége hogy végleg és örökre befejezzék a f***ságaikat és ne ijesszék az embereket... 2015 nyarán végig sokkban voltam hogy szeptember 22. és 28. között mi a franc lesz és állandóan nyugtatgatnom kellett magamat hogy ne koncentráljak rá, de hiába, sajnos nagyon meggyőzőek voltak a cikkek amiket olvastam akármennyire is kamuk voltak... legbelül tudtam hogy kamu, de azért még is csak gondoltam arra hogy mi van ha?!... hozzáteszem akkor 15 éves voltam és eléggé befolyásolható, de most már nem győznek ilyenekkel meg. Bár amilyen szarul kezdtem a sulit 2015. szeptemberében és már az első 2 hétben egy csomó kellemetlen helyzetbe kevertem magam az osztálytársaimnál reméltem is hogy világvége lesz LOL
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!