Kitti xdlol kérdése:
Hogyan gyakorolhatnám a telekinetikát?
Figyelt kérdés
Én hiszek az ilyen természet feletti cuccokban, és szeretném elsajátítani, de nem tudom, hogy hogyan. Szorítsam össze a fogam és gondoljak rá? (Csak vicc volt) szóval, ha valaki értelmes választ tudna adni, annak megköszönném.2017. júl. 17. 12:55
1/8 anonim válasza:
Sehogy, mert nem lehetséges.
Amúgy az ezotéria témakörbe írd az ilyen hülyeségeket.
2/8 anonim válasza:
Egyedül a telepátiát kutatták tudományos keretek között javarészt sikertelenül. A telekinézisről semmilyen dokumentáció vagy kutatás nincs.
4/8 anonim válasza:
Amúgy igen, azt telekinézisnek hívják.
6/8 anonim válasza:
Neten marha sok gyakorlási módot találsz. Csak ne hidd el, hogy sikerülni fog.....
7/8 anonim válasza:
Korod alapján a főzèst kène gyakorolnod ès a fontos tantárgyakat.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kíváncsi, hogy szerintetek létezik-e, én csak gyakorlási módot szeretnék, és az a f*** aki azt irta, hogy ,,nekem inkább tanulnom kéne,, képzelt b******* kitűnő tanuló vagyok!!! És aki nem segíteni akar, hanem csak ,,úristen ez a hülye ilyen kérdést tett fel? Válaszolok valami oltást: sehogy mert nem létezik,, ez aztán hű de nagy oltás mondhatom... ha nektek abból áll az életetek, hogy mondjuk névtelenül csesztetitek a kérdezőt, mert mondjuk rossz napotok van, nem kell a másik napját elb***ni!!! Ez az oldal azért van, hogy ha valaki valamit nem ért, vagy valami ilyesmi, az értelmes válaszokat kapjon, ne pedig csak ennyit: ,,hülye vagy b******* mert nem létezik!!!
2017. júl. 19. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!