Ha érzem hogy blokk van a térben/ tisztátlan egy bizonyos helyiség, mit lehet tenni?
A házunkról lenne szó, egyszerűen- főleg a nappalinkban- ülünk egymás mellett apa barátnője, apa meg én és szinte nem is szólunk egymáshoz, és érzem, hogy olyan erőltetett, elfojtott a hangulat van, feszültség van, ami szinte tapintható. Bár ennek nem tudom mennyire van köze a térhez meg a házunkhoz, lehet hogy csak a kapcsolatunk rossz apa barátnőjével. Amúgy is voltak problémák, és sosem voltunk igazán jóban, inkább csak eltűrt engem. Én apánál lakom és egyszerűen szúrom a szemét meg zavarom (a nőt). Pedig már évek óta együtt vannak. Néha, vagyis sokszor olyan sírógörcsöm van, hogy inkább sírok itt a szobámban.
Ha te ezt hülyeségnek tartod, ne írj humoroskodó, vicces válaszokat! Köszi!
Szia, egyeltalán nem hülyesèg a kèrdès...
Viszont mit látsz? Mást is fusztrál adott helyzetben ez az èrzèkelhető jelensèg vagy csak te èrzed? Ezt a többiek viselkedèsèn látni, ha valami fusztrál azt testbeszèddel elmondod akkor is ha nem akarod. Talán egy alapos beszèlgetès Apuval nem árt! Tisztázni, hogy mi az alapja a benned kavargò nyugtalanságnak. Egyèpkènt nem egyszerű kèrdèst tettèl fel ès biztos, hogy sokra nem mèsz a válaszommal.. De egy biztos, hogy ez egy fusztráciò benned ès ki kell beszèlned *bárkivel aki alkalmas*, mert ez lehet komolyabb eredetű is, minthogy nem bírod Apád nőjèt akivel pár ève van :) (bocsi a hibákèrt, már este van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!