Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy látó? Ti mit kérdeznétek?

Egy látó? Ti mit kérdeznétek?

Figyelt kérdés

pár hét múlva jön hozzánk egy ilyen "látó" és össze akarom írogatni miket kérdezzek tőle a jövőmmel kapcsolatban. A válaszokból csak ötletet szeretnék meríteni...ezért nem csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kérdéseket tudnátok nekem ajánlani hanem , hogy TI mit kérdeznétek:)

Tisztában vagyok vele, hogy ez a kérdés jobban illene az ezotéria kategóriába. Viszont ott sosem lehet találni értelmes kérdést és választ ezért, jobbnak láttam, ha ide írom ki ^^"

2017. jún. 17. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mennyibe kerül?
2017. jún. 17. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezd meg tőle, hogy hova tettem a tv távírányítom, mert az istenert nem találom.. :(
2017. jún. 17. 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Semmit.
2017. jún. 17. 10:01
 4/10 anonim ***** válasza:
11%

Hát úgy néz ki, hogy a moderátorok szerint ennek a kérdésnek mégis itt a helye az ezotéria értelmetlenségei közt. :D

Amúgy egy ilyen látó sem ér semmit, csak lehúzza a pénzed (Nem hinném, hogy ingyen mászkálna bárkihez is).

A jövő eseményeinek konkrét lefolyását nem lehet előre megmondani.

2017. jún. 17. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Milyen gyorsan lehet meggazdagodni mások hiszékenységéből?
2017. jún. 17. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Semmit, és én inkább nem is foglalkoznék vele. Ha a jövőddel kapcsolatban kérdeznél valamit, ami mondjuk ő biztosra állítana, és nem mellesleg az a dolog valami pozitívat is jelentene, attól a perctől fogva te nyugodtan ülnél, gondolván, hogy már megjósolták neked, tehát semmit sem kell tégy érte. Hiába mondod azt, hogy ez nem igaz, mert te is tudod, hogy hazudsz. Egyszerűen így működik az ember. És még megjegyezném, hogy a jövődet úgyis te alakítod ki, minek akarnál előre látni? Inkább élj!
2017. jún. 17. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

Azt, hogy miért vár kérdésemre, hiszen neki látnia kell, mitakarok/fogok kérdezni!

Ne húzza az időt, ne várjon szóbeli kérdésemre, csak válaszoljon.

2017. jún. 17. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
29%

Ezt:

Három kék színű dobókockával dobok egyszerre bal kézzel. Ezt tíz alkalommal ismétlem meg.

Mennyi a valószínűsége, annak hogy legalább egyszer mindhárom kocka a hatos oldalát mutatja?

Egy matematukus A pontból jut a B pontba, de egy látnoknak nincs szüksége az A pontra, azonnal a B pontba "lát."

Amikor a matematikához értőt megkérdezed, hogy jutott erre az eredményre, megmutatja a levezetést. A látnoknak nincs ilyen levezetése, csak az eredmény. Tehát ezt kérdezném, ha nem tudja a választ elbocsátanám, ha tudja akkor is.

2017. jún. 17. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném, kifizetődőbb-e a mestersége, mint tyúkot lopni?
2017. jún. 18. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Ha normális a látó, akkor a jövöről nem fog neked mesélni mivel az mindig változik, és ha meg mesél róla, az már manipulációnak számit

Kiszámithatatlan a jövö még a legjobb látók számára is!

Én rendszeresen járok látohoz, a sors feladatomat kérdezném meg, meg hogy jó uton haladok e, amikor megszülettem mit vállaltam be.. milyen blokkjaim vannak.. csakráim állapotát, tisztaságát stb

2017. jún. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!