Egy látó? Ti mit kérdeznétek?
pár hét múlva jön hozzánk egy ilyen "látó" és össze akarom írogatni miket kérdezzek tőle a jövőmmel kapcsolatban. A válaszokból csak ötletet szeretnék meríteni...ezért nem csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kérdéseket tudnátok nekem ajánlani hanem , hogy TI mit kérdeznétek:)
Tisztában vagyok vele, hogy ez a kérdés jobban illene az ezotéria kategóriába. Viszont ott sosem lehet találni értelmes kérdést és választ ezért, jobbnak láttam, ha ide írom ki ^^"
Hát úgy néz ki, hogy a moderátorok szerint ennek a kérdésnek mégis itt a helye az ezotéria értelmetlenségei közt. :D
Amúgy egy ilyen látó sem ér semmit, csak lehúzza a pénzed (Nem hinném, hogy ingyen mászkálna bárkihez is).
A jövő eseményeinek konkrét lefolyását nem lehet előre megmondani.
Azt, hogy miért vár kérdésemre, hiszen neki látnia kell, mitakarok/fogok kérdezni!
Ne húzza az időt, ne várjon szóbeli kérdésemre, csak válaszoljon.
Ezt:
Három kék színű dobókockával dobok egyszerre bal kézzel. Ezt tíz alkalommal ismétlem meg.
Mennyi a valószínűsége, annak hogy legalább egyszer mindhárom kocka a hatos oldalát mutatja?
Egy matematukus A pontból jut a B pontba, de egy látnoknak nincs szüksége az A pontra, azonnal a B pontba "lát."
Amikor a matematikához értőt megkérdezed, hogy jutott erre az eredményre, megmutatja a levezetést. A látnoknak nincs ilyen levezetése, csak az eredmény. Tehát ezt kérdezném, ha nem tudja a választ elbocsátanám, ha tudja akkor is.
Ha normális a látó, akkor a jövöről nem fog neked mesélni mivel az mindig változik, és ha meg mesél róla, az már manipulációnak számit
Kiszámithatatlan a jövö még a legjobb látók számára is!
Én rendszeresen járok látohoz, a sors feladatomat kérdezném meg, meg hogy jó uton haladok e, amikor megszülettem mit vállaltam be.. milyen blokkjaim vannak.. csakráim állapotát, tisztaságát stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!