Hogy kell energiát küldeni telefonon keresztül?
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 15:17
1/10 anonim válasza:
Ahogy a TV-ben! - aki kapja, tegye kezét a kijelzőre.
2/10 anonim válasza:
Sms vagy messengerbe beírod, hogy energia és elküldöd akinek szeretnéd. Energia elküldve
3/10 anonim válasza:
Vezetékes vagy mobil? Csak vezetékesen lehet. A mobil a saját energiáját használja.
4/10 anonim válasza:
Csakis sms-ben! Arra felé kell tartani a mobilt, ahol az energia fogadója van. Ha nem tudod, hol van, akkor előbb meg kell kérdezni!
5/10 anonim válasza:
Jaj, ne! Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy telefonon, tv-n keresztül ez létezik... Valóban minden energiát sugároz, az élőtől az élettelenig, de hogy ez telefonon keresztül "fogadható" lenne... Maximum a telefon energiája.
6/10 anonim válasza:
Küldjél képeket AA-s ceruzaelemekről, mms-en át!
7/10 anonim válasza:
Nem kell ahhoz telefon. Elég, ha szeretettel gondolsz az illetőre. De nekem mindegy felhívhatsz egy /90/ számot is, aki megteszi helyetted.
Az is jó, ha a telefonodra szerettel gondolsz 77 napig, majd az illetőnek ajándékozod.
8/10 Nemes Zoltán válasza:
Nem hinném hogy kell hozzá telefon.
Az túl gyakorlatias beavatkozás egy ehhez hasonló butasághoz.
Szerintem csak gondold erősen hogy gyógyító energiát küldesz, aztán majd lesz ami lesz.
Mondjuk én a főnökömnek szoktam küldeni gondolatba gyilkos energiát de egyre jobban van:)
Szóval lehet hogy fordítva működik.
9/10 anonim válasza:
Hány Joule-t szeretnél küldeni?
10/10 K...László válasza:
Ahhoz speciális telefon is kell. Lehet pl nálam is venni, (www.ezo-kutyuk.hu). 149 ezer forint az ára, de megéri. nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett már. Milyen színben kellene? Van fekete, ezüst, gyöngyház, arany. Kis felárért valódi márványból készíttetek hátlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!