Hogyan lehet "fejleszteni" a megérzést?
Nem biztos, hogy jó a kategória.
Arra gondolok, hogy már elég régóta, amikor történni fog velem valami, általában megérzem. Nem is magát a történést, csak azt, hogy fogom tőle érezni magam.
Fél éve kb. valami családi dolog várt ránk, és nem lehet tudni mi fog kisülni belőle. Egy héten át, mikor erre a dologra gondoltam, nagyon rosszul éreztem magamat, és este sem hagyott nyugodni a dolog...nem aludtam. Ez vagy egy héten át ment, és aztán kiderült, hogy csúnyán átb*sztak minket, és pofátlanul kihasználtak. Ezt nem szeretném részletezni, viszont az illető, aki ezt tudatta velem, elmondta, mikor kezdődött.. egy héttel korábban. Akkoriban kezdtem azt a nagy nyomást érezni a szívemen, és mint kiderült, ez miatt lehetett. Pont ugyanezt éreztem, mikor megtudtam, mi történt.
Csupán arról beszélek, hogy valahol már éreztem, tudtam, mi történt, de még nem éltem át.
Ezek után kezdtem odafigyelni a megérzéseimre, nem mindig jártam sikerrel. Volt, hogy egyáltalán nem éreztem semmit egy eseményre gondolva. De volt, hogy ezt tudtam, hogy azt jelenti, utána sem fogok érezni semmit, csak minden megy ugyanúgy tovább. Ez akkor történt, mikor egy szerettemet elvitte a mentő, és én hívtam ki, kórházba került. Aggódtam persze, mint az normális, de éreztem, hogy nem lesz semmi baj, és emiatt sikerült megnyugodnom. NEm is lett semmi baj.
Talán kicsit bután hangzik, de eljutottam arra a szinte, hogy - bizonytalanul ugyan- de kezdem elhinni, amit az érzésekkel kapcsolatban gondolok.
Pár hete összefutottam egy pasival, aki először nagyon nem volt szimpatikus, leráztam, mikor hozzám szólt. Aztán utána sorra összefutottam vele az utcán. Nem minden nap, de már legalább ötször. Nagyon meglepődtem, és szerintem ő is. Már második alkalommal megbántam, hogy akkor leráztam, viszont most azt érzem, hogy nem kell amiatt paráznom, hogy nem látom többet. Úgyis összefutunk, ez lehet egy jel.
Kicsit sokat magyarázok, mesélek :D De végül arra szerettem volna kilyukadni, hogy hogyan lehet felerősíteni ezeket a megérzéseket? Nem is mindennel kapcsolatban van ilyen.
Veletek történt hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!