Miért veszélyes démont idézni?
Szkeptikusok mindenhol :)
Ejh!
Nem olvastal, mert arrol nem ir senki. Csak azt mutatjak, hogy tok jo dolog idezgetni, es majd a demon a spanod lesz, aztan nevetgeltek meg kukoricamezon rohangaltok a napsutotte napon.
Egyebkent ok nem is demonok, de vannak koztuk jok es rosszak, es neha nagy arat kerhetnek cserebe, peldaul, hogy allj a satan oldalara, vagy hogy adj az eletedbol xy evet, vagy meghal egy csaladtagod, de volt olyan is, hogy az elso megnem szuletett gyermeked eletet keri.
De persze nem mindegyik olyan, van amelyik tartja magat es csak minimalis dolgot ker cserebe. Viszont van olyan is, hogy beigeri neked amit kivansz, kesobb pedig valtoztat rajta es tonkreteheti az egesz eleted.
Tudod nekem egyszer sikerült egy 9-es szintűt megidézni. (Tudod ez a legdurvább)
És ez gatcha tess. Teljesen random jönnek én meg pont egy szahházit idéztem meg. Szegény 100%-ig meleg. Állandóan utánam settenkedik és meg akarja nézni a kis törpét. Elmentem már paphoz is, de annyira ragaszkodik hozzám, a pap meg csak 7es szintű volt, szoval azóta rajtam lóg, és már az öngyilkosságon gondolkozom, hátha egy démon sárkánnyá válok és leharaphatom ennek a meleg kis spermanoidnak a törpe pp-jét na meg a fejét. A sátán azt mondta (mert már vele is beszéltem), hogy kövessek el egy pár bűnt hogy legendaként mehessek le a pokol bugyraiba, és akkor biztos démonsárkányként születhetek újra.
Szóval én nem ajánlom, mert a végén te is meleggé válsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!