Másokét úgy, ha másokra nézel, a sajátodat úgy, ha a tükörbe nézel.
Amúgy az interneten rengeteg írás van erről. Google a barátod.
Születni kell az auralátásra ??!?!!?!? Nagy lófaszot !!!
Kérdező fogjál egy lapot és rajzólj egy pontot a' közepíbe ! Fokoszáljál a' pontra és megjelenik meglátod az aurád .
Én tegnapelött tanúltam meg ! Működik csak hinnel kell magadban !!!!! Mindenki látik aurát aki megtanúlja !!!
Egyenlőre kicsit fogod látni . De valójában két-másfíl méter szíles az az aura !
És mi az ,hogy sehogy az aura olyan rádió kisugárzás ami a' wifi is minden élőlínynek vanik ! Tárgynak es ,de annak nem olyan erős mint egy élő entitásí !
Az aura szó az óangol aire, azaz a mai air szóból származik, mely levegőt, gázt jelent (eredeti fordításban).
Ezt meglátni? Szinte lehetetlen... na de kimutatni! Az már könnyebb! Esetleg elszívni, elzárni, ha a fekete mágia érdekelne...
Szóval az auralátás helyett helyesebb az auraérzékelés kifejezés.
A sajátodat érzékelni picit nehezebb amúgy.
Ez egy személyes dolog minden embernél (mint az ujjlenyomat), mit szeretnél látni? Mire akarod a tudást használni?
fel kell nyitni a harmadik szemet, guglizd meg :)
nem igaz hogy csak az képes rá aki "erre született"
Könnyű aztat meglátni !
Nade full teljessen meglátni nehéz . Kb tőled másfél méter én most tanulom . Kb három decire látom az emberektől .
Az aura latin szó és kisugárzásot jelönt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!