Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mire utal az arc hiánya?...

Mire utal az arc hiánya? Kit/mit láthattam?

Figyelt kérdés

Kissé tömören megfogalmazva:

Két-három éves koromban volt egy különös álmom, esetleg látomásom, amelyben meglátogatott a halott dédmamám. Viszont ahelyett, hogy szeretetet éreztem volna, rettegtem, és ledöbbentem, hogy "miért van itt, amikor már nem él". Erre/eközben ő szenvedéssel teli hangon óbégatni kezdett, mindezzel csak fokozva a leírhatatlan mértékű félelmemet. Nem sokkal később láttam meg, hogy az arca helyett három nagy sebhely tátong, és nincsenek szemei, hiányzik az orra, és a szája is... borzalmas látvány volt. Viszont ő ekkor biztosított afelől, hogy meg akar védeni a világtól, tudja, hogy rengeteg szenvedés vár majd rám, és nagyon-nagyon sajnál.

Nagyjából ennyi lenne az álmom "lényege". Most is megborzongok, ha belegondolok...

Leszögezném, hogy vannak bizonyos fenntartásaim az ezotériával kapcsolatosan. Butaságnak tartom például a tévében látható "pénzenergiás" műsorokat, illetve a hasonló, csalásnak nevezhető eljárásokat. Ettől függetlenül, számos "részterületét" érdekesnek találom, még ha tisztelem is a valós tudományokat.

2017. máj. 14. 18:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy az álomban félhomály volt.
2017. máj. 14. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Nincs semmi súlya se hitelessége a kérdésnek. 2-3 éves korodban ki tudja mit képzeltél össze. 😏
2017. máj. 14. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem bunkóságból válaszoltam. Azért szomorú, hogy hiábavalónak mondod, mert én őszintén válaszoltam. 😏 Nem tudhatod mit képzeltél össze 2-3 évesen, ugyanis a memóriád nem megbízható. Egyesek, vagyis úgy az emberiség 99%-a nagyon halványan emlékszik vissza 5 éves korától visszamenőleg. A százalékarány még rosszabb, ha egy álomról van szó. Meg lehet kérdezni bárkit mondjuk arról, hogy mit álmodott úgy 2-3 évvel ezelőtt, bizonyára többségük rég feledésbe merült, mert ugye nagyon sokan még 1-2 héttel ezelőtti álmokat sem tudnak visszaidézni. Aki képes konkrét összefüggő eseményeket vissza idézni úgy 1-2 vagy esetleg 3 éves korából az földönkívüli vagy valami mutáns lehet.
2017. máj. 14. 21:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Minderről én is tudok.

Ettől még egészen jól emlékszem. Szüleimnek már akkor elmondtam.

2017. máj. 14. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Osztom a 2-es válaszát.
2017. máj. 14. 21:14
 6/13 A kérdező kommentje:

21:14

Olvasd el a 21:12-es válaszomat.

2017. máj. 14. 21:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Várom konkrétan a kérdéssel foglalkozó válaszokat. Lépjünk túl a mellékgondolatokon.
2017. máj. 14. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Ez ugyan nem álom ,de kur_va régen volt .

Megyek a' lakásba még laktunk akkor Határtetőn is meg Pécsen és Komlón egyszerre és nem emlékszem lettek volna UFO-k Határtetőn mindegy lényeg : Húsvét volt megyek a' lakásba egy apám szerel valamit 2 éves voltam meg fogok egy bronz és egy ezüst színű csavart és a' konektórba dugom ,arra emlékszem siklóltottam egyet és vége szalagszakadás .

Állítólag napokat voltam korházban ,de erre nem emlékszem.

Nemtom ,hogy dugtam be és melyiket ,de fájt .

Meg random eszembe jut olyan álmok is amit I. osztályosan meg elöbb is álmodtam . Miért nemtom ,de beugorik az !

2017. máj. 14. 23:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos,hhogy tenyleg a dedmamad volt.Sőt!..

Jobb,ha nem foglalkozol ezzel, jobb nem lesz tőle neked.

Emeselek valamit:gyermekkoromban egyszer egy félelmet keltő lény àllt az àgyamnàl és figyelt.Nem csinalt az semmit (nem almodtam.)Később rémàlmaim lettek vele annak ellenere hogy ugy emlekszem nem szolt hozzam nem bantott.

Aztan felnott koromra szinte elfelejtettem.legalabbis nem foglalkoztam vele.Majd egyszer varatlanul feltunt egy almomban Ugy huszon eves koromban es eloszor megszolalt.El alarta hitetni hogy nincs ertelme az eletemnek.Ezutan minden ok nelkul napokig mélyseges depresszioban voltam.A szerencse az hogy egy csomo fontos tennivalot hozott az elet csinalnom kelletz sok mindent es az egesz rossz erzes elfelejtodott.

Vannak sajnos rosszabb naok az életben,mindenkiében.Néha mindenki szenved.Ezeket túl kell élni.Aki szeret,az biztat.Aki kétséget,félelmet kelt benned az nem szeret.

2017. máj. 18. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az arc hianya amugy arra utalhat hogy valami nem tul joszandeku entitas probalt dedmamad borebe bujva kozeledni manipulalni.csak rosszul sikerult azvalarca..
2017. máj. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!