Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok azzal a...

Ti mit csinálnátok azzal a képességgel ha meg tudnátok állítani az időt?

Figyelt kérdés

Hozzátenném, hogy ti tudtok mozogni, és embereket, tárgyakat is tudtok mozgatni. Pl ha valakivel jól ki akarnék szúrni én pl kivinném az útra egy kocsi elé, és mikor újra elindítom az időt..., a többit tudjátok. Vagy kipakolnék egy bolti kasszát és napokig szórakoznék a pénzből.

Ti?

2017. máj. 11. 18:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Régen egy-egy unalmas tanórán sokszor fantáziáltam erről. Általában két része volt a dolognak. Az egyik a szép lányokhoz köthető, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy találja ki, miről szóltak a szép lányos fantáziák.

A másik viszont az utazáshoz. Ingyen bejárhatnám a világot, elkötném az ehhez szükséges járműveket, a legjobb helyeken kajálhatnék. Drága hotelekben aludhatnék. Mivel az idő újraindulásakor visszatérnék a a kiindulóhelyemre, nehéz lenne engem gyanúsítani bármivel is. :D De megvan az az előnye, hogy veszélyes helyekre is eljuthatsz, pl Afganisztánba, ahová amúgy nem mennél. De bemehetsz tiltott helyekre is, pl a Fehér Ház Ovális Irodájába. Asszem ha lenne ilyen képességem, utazásra használnám.

2017. máj. 13. 16:47
 22/24 anonim ***** válasza:
Gondolom megállítanám az időt?
2017. máj. 14. 19:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem szoktam másokat leszólni, de elég gyökér válaszok jöttek.

1) Senkiben nincs erkölcs? Azért nem lopsz, mert más meglát téged? Azért nem erőszakolsz meg az utcán lányokat, mert meglátnak? Azért nem csalsz egy vizsgán, mert lebuksz?

2) Senki nem gondolkozik? Minek lopnál pénzt, ha bármit ellophatsz? Mire költenéd? Lazán megszerzed, ha befagyasztasz mindenkkit.

3) Amintmegállítod az időt, baromi magányos leszel. Első 10 perc izgis, és utána gyajorlatilag amíg áll az idő, te vagy az egyetlen élő emner a földön.

4) Hogy szólsz bele a világba? Random? Amelyik balesetet észreveszed, ott segítesz?

5) Minden hatásnak van egy vele ellentétes hatása is. Ha valami rosszat megakadályozol, nem fogvégbemenni a rossz álltal kiváltott jó sem.

Egyedül a személyes fejlődésedre használhatnád a plusz időt.

2017. máj. 18. 03:11
 24/24 anonim válasza:
Én egyedül lennék.
2017. máj. 18. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!