Akik nem hisznek magukban a szellemekben, azok az emberi lélekben sem hisznek?
szellemek nem léteznek.
(kivéve Casper és Hisztis Mirtill)
De lélek miért ne létezhetne?
bár magam nem hiszek a lélekben sem, de az létezhet, mert az agyról és működéséről alig tudunk valamit.
A szellem a test nélküli lélek.
Szerinten van lelkem, most is nézek ki magamból, vagy ez csak a látóidegek miatt van? Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre.
Nem hisznek a lélekben sem, mert a kettő ugyanaz.
Hülye kérdés.
Értelmes kérdés,mert aki hisz abban hogy az embernek van lelke,és nem csak hús és bőr,még nem biztos hogy hisz abban hogy visszajár kísérteni.
Tudom hogy mi az a szellem,válaszolók,nem kell megmagyarázni.
Felteszem érthetőbben:
-Aki nem hisz a szellemekben,a kopogószellemekben,az abban a hitben él hogy az ember csak egy agy által irányított test?
Hát...Bonyolult..és nehéz érdés..dekomolyan..
Én nem tudom.. nem az hogy nem hiszek... csak megkérdjelezem... ha walaki majd tényekkel midnent alátámaszt.. és nem csak a képzeletét akkor elhiszem ha nem akk meg felesleges a kérdés...
De wiszont biztosan wan benne walami mert.. nem hiszem h walaki unalmába szavakat talál ki és meg is magyarázza nekünk h mi az és mi abban a hitben élünk tovább h wan és közben nics...
Nem tudom... LEHETSÉGES:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!