Villás Béla "mester". Mi a véleményed róla?
Mikor olyanokról mesél, hogy találkozott vámpírral, haverját a földönkívüliek többször elrabolták, és az ő közbenjárása végett hagyták abba, hogy a koboldoknak, törpéknek ételt tesz ki az erdőben, a sivatagi sztorija, hogy homokot szórtak egymás szemébe, hogy el ne aludjanak, majd mérget vettek be, ahol az egyikük azon nyomban meghalt, nos egyrészt jó ilyeneket hallgatni, olyan mint egy mese, mint egy hangoskönyv. De hogy én ezt mind behaluzzam, ahhoz már rendkívül agymosottnak kell lennie.
Aranyékszer kereskedő volt, milliomos pénz ember, ez azóta annyit változott hogy most emberek meghülyítéséből szedi a lóvét. Minden ujján pecsét gyűrű, hatalmas puhos hordó hassal. Nyilván ilyen egy megvilágosodott spirituális ember.
De hogy olyat írjak ami le is ellenőrizhető. Többször elmondta, hogy mikor a mongoloknál volt, a fele szavukat megértette, mert nagyon hasonló a magyarhoz. Bármikor meglehet hallgatni a youtubeon hogyan beszélnek a mongolok. Egy büdös szót nem érteni belőle, de még a magyarra sem hasonlít. Hangzásra inkább olyan, mintha valami szláv nyelv keveredett volna valamelyik ázsiaival.
Mint L. Ron Hubbard. Kitalált egy vallást, és jó pénzt csinált belőle (az előadásokon nem adnak nyugtát a befizetésedről és adómentes pénzhez jutnak, mert hát egyházi támogatást adsz azzal, hogy kifizeted a belépőt.
Szerintem Jézus nem szedett belépőket és nemindított hasznavehetetlen tanfolyamokat senkinek..
Csodálom, hogy engedik az ilyen emberek működését..
Villás Béláról az a véleményem hogy egy csaló.Voltam személyesen is a tanfolyamán és az előadásán.A tanításai és a gyakorlatai egy nagy katyvasz.Több könyvből ollózta össze (ellopta)a gyakorlati rendszerét,tanítását.Amit aztán nagy fennhanggal,lelkesen előad, drága pénzért.Ami még nem is lenne baj,de a gyakorlatoknak az eredményei szinte láthatatlanok.
pl:2010-ben egy nő magára gyújtotta lakást(ő kapcsolatban volt az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházával)
Én mindenkinek azt javaslom hogy jól gondolja meg, hogy elszegődik az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!