A negyedik, ötödik, illetve ezek feletti denzitásokban mit csinálnak az entitások?
Nem szóltam külön a kérdés megfogalmazásakor, de akkor most megteszem: OLYAN EMBEREK VÁLASZÁT VÁTOM, AKIK NEM HUMORIZÁLNI PRÓBÁLNAK!
Aki egyáltalán nem tudja, miről van szó, de érdeklődik, ezeket írhatja a keresőbe: "Ré, egység, törvénye, denzitás".
Szerintem, vagyis inkább remélem nem sokmindenki foglalkozik ilyesmivel. És mégis honnan tudnánk, hogy mit csinálnak az entitások a dentitásba? Sakkoznak, vazze.
Az a baj, hogy kíváncsi természet vagyok, és vettem a fáradtságot és utána néztem. Hát, agybajt kaptam.
Figyelem, idézet következik, csak erős idegzetűeknek:
"A tizennyolcadik dinasztiában, ahogy az tér/idő torzulásaitok feljegyzéseiből ismeretes, kapcsolatba tudtunk lépni a fáraóval, ahogy nevezitek. Ennek az embernek kevés élettapasztalata volt a létsíkotokon, és egy… ahogy ez az instrumentum nevezné, Vándor
volt. Ez a tudat/test/lélek komplexum tehát fogta a
kommunikációs torzulásainkat, és torzulásait képes volt
összhangba hozni a mieinkkel. A fiatal entitást egy olyan hang vibrációs komplexummal illették, ami hangzásában egy bőséges isten dicsét hirdette, minthogy ezt a tudat/test komplexumot –akit most az egyszerűség kedvéért csak instrumentumnak nevezünk – úgy hívták, „Ammon”. Az entitás úgy döntött, hogy ez a név, lévén, hogy egy istent dicsér a sok közül, nem elfogadható
vibrációs hang komplexuma részének. Így hát megváltoztatta
nevét egy olyanra, amely a napkorong dicsét hirdette. Ez a
torzulás, amit „Aten”-nek neveztek, egy a mi valóságunkhoz
közeli torzulás volt – ahogyan mi a saját tudat/test/lélek
komplexum torzulásunk természetét értelmezzük."
Merkababot fejtenek, s közben Illés szekerét tolják.
De komolyan. Ha egyszer lesz kedvem meg időm, tétlesen összegyűjtöm neked, hogy mely írókból, tanítókból és channeling-ekből ollózták össze a te filozófiádat.
A merkabab legalább vicces volt.
Az én filozófiám vajon hogy jön ide? Arról nem volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!