Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fekete árnyak este? A szemem...

Fekete árnyak este? A szemem játszik velem?

Figyelt kérdés

Esténként mikor a plafont nézem,akkor foltokat látok,amik elkezdenek ,,úszni''.Nem mindegyik,de van ami elkezd járkálni,úszni a levegőben.Tudom,ez elsőre nagyon hülyén hangzik.

Kiskoromban is mindig azokat nézegettem.Követtem a szememmel őket addig amíg el nem aludtam.

Egyszer az egyik felém kezdett el jönni és ,,belement'' az arcomba.

Tudom,most még hülyébben hangzik.

Van hogy a szemem sarkából látok egy fénylő pontot,de mikor odanézek akkor már nem látom.

Ezeket a fekete cuccok olyan felhőszerűk és nem nagyok.Szóval nem olyanok mint a dementorok :D

Más is lát ilyeneket ?Esetleg szemprobléma ? :D

Vagy simán hallucinálok ?

2017. ápr. 18. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Leírhatnám az okát, de akinek annyi esze van hogy az ezotérián keresse a választ ahelyett hogy abba a rohadt google-be beírná kérdésnek és megkapná a választ, az meg is érdemli hogy vmi ostoba ezoblablával tévesszék meg.
2017. ápr. 19. 08:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Hidd el utolsó,elég makacs vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban.Tisztában vagyok vele,hogy semmi természetfeletti dolog nem történik,szimplán ide írtam ki a kérdést.

Ha fénnyel találkozik a szemem,akkor látok színes foltokat.Általában zöldes pinkes foltokat,de volt hogy kékes volt.

Majd rákeresek a retinaleválásra.

Köszönöm a segítséget !

2017. ápr. 19. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Delator,hülyeséget irsz!

Ennek semmi köze a retinalevalashoz.Annak nincs ilyen tünete.Mellesleg,ha nàlam is az okozta volna évekkel ezelőtt,akkor az màr rég kiderült volna.A retina levàlàs nem olyan betegség,ami magàtol elmulik mint a nàtha.

2017. ápr. 19. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy aktív a harmadik szemed , ezosok tudják mi ez .
2017. nov. 23. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!