Fekete árnyak este? A szemem játszik velem?
Esténként mikor a plafont nézem,akkor foltokat látok,amik elkezdenek ,,úszni''.Nem mindegyik,de van ami elkezd járkálni,úszni a levegőben.Tudom,ez elsőre nagyon hülyén hangzik.
Kiskoromban is mindig azokat nézegettem.Követtem a szememmel őket addig amíg el nem aludtam.
Egyszer az egyik felém kezdett el jönni és ,,belement'' az arcomba.
Tudom,most még hülyébben hangzik.
Van hogy a szemem sarkából látok egy fénylő pontot,de mikor odanézek akkor már nem látom.
Ezeket a fekete cuccok olyan felhőszerűk és nem nagyok.Szóval nem olyanok mint a dementorok :D
Más is lát ilyeneket ?Esetleg szemprobléma ? :D
Vagy simán hallucinálok ?
Hidd el utolsó,elég makacs vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban.Tisztában vagyok vele,hogy semmi természetfeletti dolog nem történik,szimplán ide írtam ki a kérdést.
Ha fénnyel találkozik a szemem,akkor látok színes foltokat.Általában zöldes pinkes foltokat,de volt hogy kékes volt.
Majd rákeresek a retinaleválásra.
Köszönöm a segítséget !
Delator,hülyeséget irsz!
Ennek semmi köze a retinalevalashoz.Annak nincs ilyen tünete.Mellesleg,ha nàlam is az okozta volna évekkel ezelőtt,akkor az màr rég kiderült volna.A retina levàlàs nem olyan betegség,ami magàtol elmulik mint a nàtha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!