Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz hogy nem létezik olyan...

Igaz hogy nem létezik olyan ember aki lássa a jövöt?

Figyelt kérdés

Mert akkor miért nem játszák meg a lottó számokat?

és miért ilyen kamu média hirverésekel szereznek alamizsnát?

2017. ápr. 14. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz.

Csak egy(1) jövőt látnak. Azt ami a jóslat pillanatában létezhet. A pillanat elmúltával viszont már az ok-okozati függés "miatt" a látott jövő már csak lehetséges így nem feltétlenül következik be.

2017. ápr. 14. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Lássa?
2017. ápr. 14. 12:16
 3/9 thoomas26 ***** válasza:
70%

Az első válaszolónak tökéletesen igaza van.

Azontúl ebben a "szakmában" rengeteg a csaló, a kézzel meg nem fogható mivolta miatt. És sajnos ezzel pont azokat is lejáratják az átlagember előtt, akik tényleg komolyan képesek rá.

Hozzáteszem, a jövőbe való bepillantást nagyon sokan megélhetjük, főleg álmainkon keresztül. A komoly képesség már abban nyilvánulhat meg, hogy valaki tudatosan képes rá, akár személyre szólóan is.

Szinte minden emberben megszületik az a kérdés, hogy miért is nem nyeri meg soha jósnő a lottónyereményt?

Ismerősi körből tudok egy olyan autista fiúról, aki közvetlen a lottósorsolás előtt megmondja az egy óra múlva kihúzott számokat - előbb nem. Előbb nem is lehetne belőle kihúzni, csökkent szellemi képességei miatt nem tudni, hogy nem is tudja korábban, vagy nem akarja megmondani. (Tény, hogy minél közelebbi jövőt lehet minél pontosabban megmondani. Így elképzelhető, hogy amikor pontosan tudnánk a számokat, már nem lehetne őket megjátszani.)

Ugyanakkor tudni kell azt is, hogy a lottónyertesek csak egy kicsiny része tud valóban örülni a nyereménynek, java részük nem tudja kezelni a hirtelen jött hatalmas vagyont, s végül mélyebbre süllyed, mint előtte volt. Úgy gondolom, nem létezik szerencse, ahogy véletlen sem. Aki éppen egy gazdag életet kívánt kipróbálni leszületése előtt, annak lottónyeremény nélkül is sok pénze lesz - így vagy úgy. Aki nem ezt akarta, annak nem. S egy olyan jós, aki tényleg látná előre (még időben) a számokat, talán tisztában van az ő vállalt életével is, s tudja, hogy egy hatalmas vagyonnal jót tesz-e egyáltalán magának.

Természetesen nagyon fontos a pénz, hiszen egyikünknek sem adnak a boltban semmit sem ingyen. Azonban a túlzott, anyagiakhoz való ragaszkodás ellentétben kell hogy álljon azoknak a gondolkodásmódjával, akik bármilyen spirituális területen komolyabb munkát végeznek.

2017. ápr. 14. 13:46
 4/9 A kérdező kommentje:

a pénz vonza a pénzt,ezér van az hogy mindig a zrt nyer..

akinek nincs pénze az nem fog nyerni sosem..

2017. ápr. 14. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Lássátok feleim szümtükkel? Isa gyün a jövő!
2017. ápr. 14. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
téleg nem látik !
2017. ápr. 14. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

"lássa"

jó nagy paraszt vagy,pont mint a nevelőapám

2017. ápr. 15. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Oh, én megjátszottam a lottószámokat, amiket megálmodtam.

Nem is a "jövőlátással" volt probléma, hanem hogy csak 3 számra emlékeztem az 5-ből :) De így is 3-asom lett és annak is örültem :)

2017. ápr. 15. 15:40
 9/9 anonim válasza:
*Láti
2017. ápr. 20. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!