Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha frusztrál a pénz?

Mit tehetnék ha frusztrál a pénz?

Figyelt kérdés
állandóan rá gondolok hogy nincs elég bellőle,aludni se tudok ez miatt már
2017. ápr. 13. 15:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%

Végre egy erkölcsös, ám dolgozni nem akaró, de pénzt szerető és hiányoló ember!

.

Itt csak az ezos 'bevonzás', 'pénzmágia' segít.

A bevonzás folyamata:

kitanulsz egy hiányszakmát olyannyira, hogy nem jó, hanem kiváló szakija légy.

Ha ez megvan, több helyre elküldöd önéletrajzod/motivációs leveled, legfőképp oda, ahol az ilyen szakira szükség van szerinted.

Mivel hiányszakma, fel is vesznek és meg is fizetnek.

Aztán a pénz fog frusztrálni, nem pedig, mint most, annak hiánya.

2017. ápr. 13. 17:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Az erkölcs a gazdagok eledele, de mi szegények erkölcstelenek vagyunk. Ez olyasmi, amit nem engedhetünk meg magunknak, mert luxus. Lehet, hogy nem vagy szép és esztétikus, de ennek ellenére még kelhet a tested valakinek valamire. Figyelj. A szép tálból nem laksz jól. 😏
2017. ápr. 13. 17:52
 13/26 A kérdező kommentje:

ma 17:52

van benne valami

2017. ápr. 13. 18:09
 14/26 A kérdező kommentje:

privátban rengeteg ajánlatot kaptam

a pasik miért nem kapnak ilyen ajánlatokat?

2017. ápr. 13. 18:13
 15/26 anonim ***** válasza:
Milyen ajánlatokat?
2017. ápr. 13. 18:27
 16/26 A kérdező kommentje:
hogy ha lány vagyok akkor lakhatsz nállam is dolgoznod sem kell és pénzt is adok neked..
2017. ápr. 13. 18:40
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy jó ajánlat. Viszont, ha lány vagy előtte szerez be egy sokkolót. Ha netán önvédelmből el tennél valakit láb alól (természetesen a sokkolóval) akkor tiéd maradhatna az egész ház. Nem kell finnyáskodni tudod, mert szegények vagyunk és amit adnak el kell fogadni. Ha meg nem is vagy lány öltözz be annak és megkapod az ingyenes albérletet. Valószínűleg jól meg lepődnének találkozáskor. 😁 Ha akarod megyek veled én is és leszek a stric... akarom mondani a személyes testőröd, így mindketten jól járnánk. :DDD

2017. ápr. 13. 18:58
 18/26 A kérdező kommentje:
lányokat mindenhol szivesen fogadják,még 1 ok amiért jobb lánynak születni
2017. ápr. 13. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:
#18 Én nem vagyok benne biztos. Mert hét tudod ott a terhesség, ami egy nehéz és fájdalmas procedúra. Meg aztán a havi baj és este egy nő nem jöhet haza a szűk utcákon keresztül úgy, hogy holt részeg és nem is feküdhet árokba, mint mi, mert sok az erőszaktevő. 😁
2017. ápr. 13. 19:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Már az ezotériába is betörtek a hisztis p_csák. Az emberek kategória már nem elég?!
2017. ápr. 13. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!