Ti láttatok mar halott embert?
A mai világban az embert jobban megviseli ha ilyet lát, mert ugye nincs hozzászokva.
Mondjuk 1000-2000 évvel ezelőtt egy tini jobban bírta a halottak látványát mint ma egy felnőtt.
Igen, sajnos többször is volt alkalmam rá.
Pl:
- kedvenc nagynéném nyitott koporsóban volt a ravatalozóban, és én bolond megnéztem.
- Autóval mentünk a Lutoni reptérről visszafelé (kivittük a nagy fiúnkat a reptérre, majd mentünk hazafelé.) az úton volt halálos baleset így lépésben haladtak az autók. Egy halott ember letakarva az úton ( rendőr takarta le, ő volt ott, a mentő még sehol) amikor a mi kocsink elment mellette a jó kis angol szél felkapta a fekete zsákszerű anyagot amivel le volt takarva az ember, így láttam a halott férfi megtört arcát.
De a legrosszabb esetem az ami lassan 8 éve történt, és még ma sem vagyok túl rajta. 8 éve tengerparton nyaraltunk, és én lelkesen úszkáltam a tengerben egészen addig amíg szinte közvetlen ellőttem bukkant fel egy halott nő. Iszonyúan felpuffadva, állandóan nekem csapódva. Sokkot kaptam. A kórházban sem tudtam abbahagyni a görcsös sírást. Szó szerint belebetegedtem. Voltam azóta nyaralni tengernél, de ha be is megyek a tengerbe, nem tudok tovább menni csak addig amíg a víz a hasamig ér. Jó úszó vagyok, de képtelen vagyok beljebb menni..
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!