Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek az életünk előre...

Szerintetek az életünk előre meg van írva?

Figyelt kérdés

#élet #előre elrendeltség
2017. márc. 12. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát persze! Már kétszer kikölcsönöztem az enyémet a könyvtárból. :)
2017. márc. 13. 07:27
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg a tenyered!

Ha életvonalad távoli örgkort jelez, akkor is megélsz addig, ha a villamos alá fekszel.

Ha hosszú életed van megírva a Sors Könyvében, akkor is úgy lesz, ha fényevővé válsz. Tudod, mennyit meg lehet a kaján spórolni?

2017. márc. 13. 07:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Részben igen, részben nem. Alapvetően bizonyos feladatokat el kell végeznünk és bizonyos személyekkel kapcsolatba kell kerülnünk.

Én például saját esetemből tudok olyat mondani, hogy úgynevezett spirituális vesélyforrás benyelése által változhatnak és más irányba terelődhetnek a dolgok. Befolyásolva akaratunkon kívül elronthatunk valamit és később ebből kilábalva - tanulással együtt - "ajándékba kaphatunk" másik hasonló élethelyzetet.

Emellett nekem a bal kezem folyamatosan változik és most igazából egyre csúnyább lett. :D (Tele keresztvonalakkal.) Tehát van olyan, hogy valamivel bekavarhatunk előre megírt dolgokba és akkor úgy tekerednek át életünk vonalai. Ezekből pedig újabb dolgokat is kell tanulnunk, aztán halálunk után hazatérve mindent megértünk. :-)

2017. márc. 19. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Én hitem szerint így van .Minden előre el van döntve.Még azoknak a sorsa is akik csak 5000 év múlva születnek meg.
2019. dec. 11. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!